Regl dönemi kendini deliler gibi çikolataya bulamak için stok yapıyor musunuz? Özel günler etiketine gelen mavişleri de unutmadan soralım; Beyler, siz sevgiliniz ya da eşiniz için regl döneminde tatlı sürprizler yapıyor musunuz?
Regl döneminde kendinizi şımartmak için çikolata stokluyor musunuz?
Böyle bi çikolata dolu hediye almadım kimseden şimdiye kadar. Anca yıllar önce eski sevgilim bakkal kutusu ile (karton kutu) eti canga getirmişti. Eyy odun dedim içimden.. Yani düşün halimi
Hmm ben de kınadım ama yine de buna şükrettim 😂😂 hadi saç kremi neyse, bitmek bilmiyo çünkü ve birsürü bitiremediğim saç kremi var. Ama Emotion u isterdim 🙄 okey yerine o olsaydı ve bide başka kozmetik ürünleri falan olsaydı okey in yerine 😂😂
Önceden derdim ki insanlar neden reglyken canı çikolata falan istiyor ama sonra baktım ki gerçekten çikolata insana mutluluk ve enerji veriyor. Bu yüzden çikolata yemem için regl olmama gerek yok🤭
😂 annem sağ olsun hiç eksik etmez zaten normal zamanlarda ben bi de regl olurken çok acı çekiyorum filan bi poset dolusu koyar odama bunu da ilk defa yazıyorum aglicam kendimi ifsaladim