Regl döneminde kadınların sinirli olmasının nedeni tamamen hormonlardaki değişikliklerden kaynaklanmaktadır. Peki ya sen, regl olan kız arkadaşının tribini çeker misin?#Kimmiyim
ben bu noktada erkeklerin bu dönemlerde bizi çekmeleri gerektiğini düşünüyorum şahsen. Tabi abartılı tepkilerle bu dönemi normal olması gerekenden de fazla sinirle geçirerek hakaretlere varan hareketleri olan kadınlardan bahsetmiyorum... Ama nasıl ki erkekler de işsizlik, parasızlık dönemlerinde karakter olarak farklılaşarak değişik ruh hallerine bürünüyorlar ve biz alttan almaya moral vermeye çalışıyorsak onlarda ayın 5 6 günü bize bu anlayışı gösterebilmeliler. Çünkü bir kere bu olay hormonal bile isteye yapmıyoruz.
Ben o dönemlerde hiç sinirli olmuyorum sadece üzgün oluyorum, bir türlü sevinemiyorum. Hatta en çok çalıştığım ve zor olan dersten 90 almıştım. Cevaplar da benim adet olduğum günü açıklanmıştı. Normalde sevinip dans etmem gerekirdi ama hiç birşey olmamış gibi gittim yorganın altına girdim karın ağrısından ölüyorum o dönemler cünkü
Konu çekip çekmemek değil bazı kızların bu konuyu rahat bir şekilde herkesin içinde konuşması beni rahatsız ediyor herkesin kız kardeşi anası bacısı var bazı kızların özle hayatını buraya veya başka bir siteye açık açık dökmesi bence yanlış Sevgili konusuna gelirsek her erkek bunu bilmeli ki kız regi olduğu inu zaten belli eder karın ağrısı uyku halsizlik bunlar başta geliyor o yüzden bu gayet normal bir durum sadece erkeklerin bu durumda biraz anlayışlı olması önemli
@BebeğiBenDeğilim hergün regl sorusu hergün regl olunca neler yaşadığını anlatan, yardım isteyen, ne yapması gerektiğini dile getiren kadınların sorusunu görüyoruz gadası. Az biraz bilgi sahibi oldum
Yok o zorluğu yaşamadan bilemezsin ya, ben istediğim kadar sünnet olanları dinleyim, yine de bilemem anlayamam ama demek istediğini anladım, ne güzel :)
Yeri ve zamanına göre çekerim, neden olmasın, 🌹, Gülü seven dikenine zevkle katlanır, ,, ha birde espiri yeteneğim biraz olduğundan, onun sıkıntılı haline biraz mizah kararım, o an girip kırıp kalmaz, ,, bilir misiniz cem Yılmaz'ın, bu konuyla ilgili bir videosu var hemen onu oynarım,,,, akranların Boeing indiriyo, bak hela bak bebeğim de trip indirmiş,,, nasıl fikir ama,,,,,
hassas zamanında olsun olmasın canı sıkkınsa ve bu yüzden trip atıyorsa sakinleştiririm zaten kız arkadaşımın öyle bunaltıcı ve yıldırıcı şekilde tribi yok