Özel Günler & Hijyen Son kullanma tarihi geçmiş hijyenik ped kullanılır mı? AncelinaColi Takip Et FenomenBilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Geçen dolabın derinliklerinde aylar öncesinden kalma bir ped buldum :) Büyük ihtimalle son kullanma tarihi geçmiş. Sizce kullanabilir miyim? Son kullanma tarihi geçmiş hijyenik ped kullanılır mı? Cevapla Tarih Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Pedin son kullanma tarihi oldugunu ilk kez duydum😂 2 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Kullanma tarihi var mı cidden Bir kız olarak bende bilmiyorum 4 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Alerjik reaksiyon, tahriş, mantar, enfeksiyon gibi bir çok nedene sebebiyet verebilir. Kozmetik ürünlerin skt önemlidir. 0 0 Yorumla
bluemeldy Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir son kullanma tarihi koyulduğuna göre geçince kullanılmamalı. Yapısı bozulmuştur belki kullanma bence. 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Bu tür soruları keşke mavi üyelere kapatsanız. 1 1 Yorumla MotorluTestere61 +1 yıl Aynen öyle lan kadının pedinden bu abazalada ne ki yorum yapacak adam akıllı soru bırakmadılar her yerdeler bok yiyenler ben gidiyorum.Erkek sanki orkit takıyor yorum yapan canım lar uçkurunuzla düşünmeyin Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Hiç alırken tarihe dikkat etmedim bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Pullman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Bu soruya kadınlardan çok erkeklerin cevap vermesi ayrı bir ilginçlik 😂 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl son kullanma tarihi geçmiş hiçbir şeyi kullanmayın.. 0 0 Yorumla
Ricardo190333333 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Herşeyin bir son kullanma tarihi var dikkat edin rahatsızlık yaratabilir 0 0 Yorumla
Donjuanlarındonsuzu3 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Ben olsam kullanmazdım :)) geçmiş ı gecmş 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Gün geçmiyor ki yeni bir şey daha öğrenmeyelim 0 0 Yorumla
GeceninKahramanı Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Son kullanımı geçmiş karı bile kullanılmaz 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Pedin son kullanma tarihi oldugunu ilk kez duydum😂
Kullanma tarihi var mı cidden
Bir kız olarak bende bilmiyorum
Alerjik reaksiyon, tahriş, mantar, enfeksiyon gibi bir çok nedene sebebiyet verebilir. Kozmetik ürünlerin skt önemlidir.
Bir son kullanma tarihi koyulduğuna göre geçince kullanılmamalı. Yapısı bozulmuştur belki kullanma bence.
Pedin son kullanma tarihi mi varmış
Bu tür soruları keşke mavi üyelere kapatsanız.
Aynen öyle lan kadının pedinden bu abazalada ne ki yorum yapacak adam akıllı soru bırakmadılar her yerdeler bok yiyenler ben gidiyorum.
Erkek sanki orkit takıyor yorum yapan canım lar uçkurunuzla düşünmeyin
Kullanma tarihi mi vardı onlarin
Hiç alırken tarihe dikkat etmedim bilmiyorum.
Kullan gitsin
Skt si mi var 🤔
pedlerin son kullanma tarihi mi var
Hayır zararli
Kullanılır bence
Kullan
Kullanma
Oyle bir sey mi var
kullanma
Erkekler Ne Diyor
Bu soruya kadınlardan çok erkeklerin cevap vermesi ayrı bir ilginçlik 😂
son kullanma tarihi geçmiş hiçbir şeyi kullanmayın..
Herşeyin bir son kullanma tarihi var dikkat edin rahatsızlık yaratabilir
Ben olsam kullanmazdım :)) geçmiş ı gecmş
Kullanırım tabi nolcak
Gün geçmiyor ki yeni bir şey daha öğrenmeyelim
Pedin de mi son kullanma tarihi var
Kullanmamakta fayda var bosver
Pedınde mı son kullanma tarıhı varmıs kanks
Son kullanımı geçmiş karı bile kullanılmaz
Hayir
Kullan birşey olmaz
neden kullanılmasın