İlk 2 gün duş almıyorum. 3. gün duş alıyorum ve sanki kanama azalıyor. Tabi reglnin 3 günde bitmesi güzel bir şey ancak rahimin de iyice temizlenmesi için kanama ile kirli kanın atılması gerekiyor. Kendinizde böyle bir şey gözlemlediniz mi? Duş alınca kanamanız kesiliyor mu?
Kesmediğini söylemişler ama neye dayanarak söylemişler... Herkeste olmasa bile bazı kadınlarda kesiyor. Çünkü bende de aynı şey oluyor. Regl dönemimin ikinci veya üçüncü günü duş aldığım oluyor. Kesildiğini defalarca kez fark ettim.
Ben duş alırsam daha fazla geliyor çünkü sıcacık suyun içinde bütün kaslar salınıyor ve daha fazla geliyor ama her ay kaç gün gelirse okadar gün geliyor ama yıkanınca kanama fazla oluyor
Kesiliyor adetken duş almamak gerekiyormuş araştırmalara göre benim sanırsam o yüzden çok düzensiz 1 ay olmuyorum 1 hafta oluyorum 1 ay olmuyorum 1 hafta oluyorum kimin bir ay sürüyordur acaba adet olmayıncada her yerim ağrıyor
Kesmez. Sicak su damarları genişletip kanamayı hızlandırır. Bu sekilde hem ağrıyı hafifletir hem de reglinin süresini kisaltabilir. Lakin bu sanıldığı gibi suyun kanı kesmesinden değil, damarların gevsemesindendir
Azalmıyor aslında ya. Klasik bir inanışın aksine , azaltmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
biraz yavaşlatır ama akacak kanı yok etmez , akmaya devam eder. Seninki 3 günde bitiyordur belki. Benim 6 gün mesela.6 kere de duşa girsem günü gelmeden bitmez