Ister istemez hormonal bir dengesizlik oluşuyor ve normal davranmadığım zamanlar olabiliyor. Tabi bu durumda günlük yaşamımda yer alan olaylarda etkili. Yani istemsizce duygusal ya da sinirli olabiliyorum. Karşımda ki insanlarında bana karşı yaklaşımı önem arz ediyor. Keyifli günler.
pek sayılmaz, ama yerimden kıpırdama olayında tembellik yaşıyorum diyebilirim hele ağrım varsa kimse bana şuraya buraya gidelim demesin, yatağımda video izleyeyim ben.
Bu dönemde ister istemez modumuz değişiyor kendi duygusal yanınızda uğraşırken bir de başkaları tarafından duygusal anlamda yıpratır mak istemiyor muyuz
Evet. Dönemlik depresyonlarım ve hayatımla ilgili uzun vadeli mantıksız kararlar vermeye hazırlandıgım, agladıgım dönemler regl öncesi. Sonra Bunu hatırladığımda hayatımda herşey yoluna giriyor. Trajikomik.
Patlamaya hazır bir bomba gibi oluyorum sjsnsnsn çok gıcık bir insan olup çıkıyorum herkese ters cevap veriyorum anneme bağırıp gereksizce kavga ediyorum normalde yapmayacagim şeyleri yapıyorum istemeden