Kızlar reglm üniversite sınavına denk gelecek. Ve benim regl dönemim çok ağrılı ve cok kanamali geçiyor. Doktor bana primolut diye bir ilaç verdi reglden bir 6_7gun önce başla diyerek. Ama ağzima sıçmadığı kaldı. Yok efendim mide bulantısı olur, aşırı miden bulanır kusarsın, nefesin daralabilir ,4_5ay duzenin bozulur erken /gec ya da leken olabilir vs. ama merak etme sınavda regl olmazsin dedi. Aşırı moralim bozuldu. Ben keyfimden kullanayım demiyorum ki zaten. Kullanıp kullanmama konusunda aşırı kararsız kaldım. Lütfen kullandıysanız bu ilaci özellikle kullandım diye belirtirmisiniz? Ve eger kesin garanti bir çözümünüz varsa doğal şeyler de önerseniz çok sevinirim.
Tedirginim kullanıp kullanmama konusunda araştırdığımda da bikac ay düzensiz oldu ve çok fazla ağrı oldu diyolar. Düzensizlik ne kadar uzun sürdü ve çok mu feci ağrı oluyor ya😔
Agrim ilaçla geçmiyor hiçbir şekilde 3gun yatakta ağlıyorum ve ağrıdan değil tek kanamada fazla oluyo. Tıbbi açıdan sorun değilmis bazi kişilerde böyle olurmuş ama iste sinavda uc saat napacam
Kızlar Ne Diyor
Merhaba ben tatil öncesinde kullanıyorum denk gelecek gibi olursa bir sorun yaşamadım 4 5 gün önce başlıyorum kullanamaya
Düzensizlik oldu mu kullandıktan sonra ki aylarda
Evet oldu
Tedirginim kullanıp kullanmama konusunda araştırdığımda da bikac ay düzensiz oldu ve çok fazla ağrı oldu diyolar. Düzensizlik ne kadar uzun sürdü ve çok mu feci ağrı oluyor ya😔
Benim sadece olmam gerekenden 3 hafta gecilt ve öyle ağrım olmadı normalde de fazla ağrım olmaz bence kişiye bağlıdır
Regl ağrısını bir iki tane ağrı kesici ile kesersin ama bunun ne yan etkisi olacağını bilmiyorsun kullanma bence.
Agrim ilaçla geçmiyor hiçbir şekilde 3gun yatakta ağlıyorum ve ağrıdan değil tek kanamada fazla oluyo. Tıbbi açıdan sorun değilmis bazi kişilerde böyle olurmuş ama iste sinavda uc saat napacam
Adet duzenlesin diye vermisti bir doktor bunu arkadasima
Erkekler Ne Diyor
Kullanmamani tavsiye ederim.
atın ölümü arpadan ölsün anam bence kullanma