Özel Günler & Hijyen Regl olan eşiniz size seksi mi gelir itici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar yazın erkekler, merak ettim çünkü ikisini de duymuştum. Görüşleriniz için tskkleer.İnçlude a çaption for your image… Regl olan eşiniz size seksi mi gelir itici mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ikraa206 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl İkisi de geliceğini sanmıyorum sadece trip yerler o kadar 🤞🤷♀️😂 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ya gidip akan kani dusunursen garip hissedersin tabii. 1 0 Yorumla
petitegitl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl reglden sonra artacak istegi dusunsunler bence 3 4 Yorumla bensherlock +1 yıl İlişki olmaz ki ama Yorumla petitegitl +1 yıl hayir bittikten sonrasina sabretsin iste Yorumla petitegitl +1 yıl 😀 😀 Yorumla bensherlock +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O haldeyken ilişki haram olduğu icin sexy gelmemesi daha iyu 2 1 Yorumla Soran +1 yıl dogru :) Yorumla
çıldırmışlar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Neden itici gelsin ne saçma bir soru. Regl döneminde kadınlar hassas olurlar daha fazla ilgi, sevgi isterler. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl çunku çok kisiden itici oldugumuzu duymustumda onun için banada tuhaf ve saçma geliyordu Yorumla çıldırmışlar +1 yıl Saçmalamışlar sonuçta bu sizin elinizide olan birşey değil Yorumla Soran +1 yıl aynen oyle hem saglik açisindanda iyi birsey vucudumuz içimizdeki kirli kani atiyor.. Yorumla çıldırmışlar +1 yıl Evet regl olmazsanız hamile kalamazsınız zaten. Yorumla
dimdirekk Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Daha istekli olduğunuzu bildiğim için cazip gelirdi. Ama benim eşimin o işlerde bezi olmadığından hiçbir zaman bana cazip gelmez 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Görmeden bilemem. Hem ister seksi olsun ister olmasın bu donemde birşey yapamassinki 1 0 Yorumla
Asihaircut Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ne itici gelir, ne seksi gelir. Yani artı ya da eksi puan sağlamaz reglı bu kadar abartmayın✂️ 1 0 Yorumla
ramazansoyar28 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Regl dönemi insanı soğutuyor ilişkiden ama öyle sapıklar varki bu dönemde bile ilişki yapıyor 😅 1 0 Yorumla
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Ya arkadaşlar bırakın bunları, eşyanın tabiatı, kadının doğası gereği bir döngü bu, yani ne itici gelmeli ne çekici... 0 0 Yorumla
JACK123456 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl seksi gelmez ama en önemlisi kesinlikle itici gelmez.. sevdiğiniz veya değer verdiğiniz insan itici gelir mi hiç.. 3 0 Yorumla
Can3636can Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Regl ayıp bir şey değil utanılacak bir şey değil itici bir şey değil ! 1 0 Yorumla
tiqen Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Sevgilim bana her zaman seksi regl olabilir bu sevismeye engel degil diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
siyahmambas Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Regl olan kadınlar şanslı ve cok guzel bısey kadınsı olgular ıcın seksilik kadın zaten seksıdır kanaması olması da seks yapmasınıda engellemez ve regl donemınde oldukca da iştahlı olurlar 0 0 Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl neden itici gelsinki çok normal bir durum 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Ne seksi gelir ne itici normal bir süreç 1 0 Yorumla
Tolgailkg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Niye itici gelsin elinde olan birsey degil 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 525 cevap paylaştı. seksi geliyor fazlasıylaa 1 0 Yorumla
Cengiz9090 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Normal onu ihmal etmem sevişirim ama birleşmeyiz 0 0 Yorumla
Komutanlogarr41 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Hayır yani regl olan eş niye bana çekici gelsin? 0 0 Yorumla
aspirings08 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Kan kokusu aldımmı midem bulanır 0 2 Yorumla sovet +1 yıl köpek balığı Yorumla aspirings08 +1 yıl He köpek balıgı anam Yorumla
61MY61 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl 5 metre mesafe koyarım 0 3 Yorumla Esra6192 +1 yıl Ayyy Yorumla Esra6192 +1 yıl G. otum Yorumla 61MY61 +1 yıl @Esra6192 g*tünü bilmem ne yaptırma bana Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İkisi de geliceğini sanmıyorum sadece trip yerler o kadar 🤞🤷♀️😂
Ya gidip akan kani dusunursen garip hissedersin tabii.
Bence kizlar reglken daha cekici
Tatlı gelir bence
İkisi de değildir lfpföfpx
reglden sonra artacak istegi dusunsunler bence
İlişki olmaz ki ama
hayir bittikten sonrasina sabretsin iste
😀 😀
😂😂
regl olmanın nesi seksi
İtici gelmesi tercihimdir.
Bir şey farketmez.
Erkekler Ne Diyor
O haldeyken ilişki haram olduğu icin sexy gelmemesi daha iyu
dogru :)
Neden itici gelsin ne saçma bir soru. Regl döneminde kadınlar hassas olurlar daha fazla ilgi, sevgi isterler.
çunku çok kisiden itici oldugumuzu duymustumda onun için banada tuhaf ve saçma geliyordu
Saçmalamışlar sonuçta bu sizin elinizide olan birşey değil
aynen oyle hem saglik açisindanda iyi birsey vucudumuz içimizdeki kirli kani atiyor..
Evet regl olmazsanız hamile kalamazsınız zaten.
Daha istekli olduğunuzu bildiğim için cazip gelirdi. Ama benim eşimin o işlerde bezi olmadığından hiçbir zaman bana cazip gelmez
Görmeden bilemem. Hem ister seksi olsun ister olmasın bu donemde birşey yapamassinki
Ne itici gelir, ne seksi gelir. Yani artı ya da eksi puan sağlamaz reglı bu kadar abartmayın✂️
Regl dönemi insanı soğutuyor ilişkiden ama öyle sapıklar varki bu dönemde bile ilişki yapıyor 😅
Ya arkadaşlar bırakın bunları, eşyanın tabiatı, kadının doğası gereği bir döngü bu, yani ne itici gelmeli ne çekici...
seksi gelmez ama en önemlisi kesinlikle itici gelmez.. sevdiğiniz veya değer verdiğiniz insan itici gelir mi hiç..
Regl ayıp bir şey değil utanılacak bir şey değil itici bir şey değil !
Sevgilim bana her zaman seksi regl olabilir bu sevismeye engel degil diye dusunuyorum
Regl olan kadınlar şanslı ve cok guzel bısey kadınsı olgular ıcın seksilik kadın zaten seksıdır kanaması olması da seks yapmasınıda engellemez ve regl donemınde oldukca da iştahlı olurlar
normalde nasıl geliyorsa öyle
neden itici gelsinki çok normal bir durum
Yaklaşmam bitene kadar.
Ne seksi gelir ne itici normal bir süreç
Niye itici gelsin elinde olan birsey degil
Her haliyle sexsi gelir
seksi geliyor fazlasıylaa
Normal onu ihmal etmem sevişirim ama birleşmeyiz
Hayır yani regl olan eş niye bana çekici gelsin?
Kan kokusu aldımmı midem bulanır
köpek balığı
He köpek balıgı anam
Ikiside gelmez bu kadin icin dogal bisi
nedense seksi geliyor
5 metre mesafe koyarım
Ayyy
G. otum
@Esra6192 g*tünü bilmem ne yaptırma bana
Seksi gelir
İkisi de değil.
Nötr