2 aya yakın olamadım. İlaç da kullandım ancak ise yaramadı doktorada gittim yine sonuç aynı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdet Söktürücü Bitki Çayları
Hepimiz bir kadının aylık döngüsünün hem mecazi hem de kelimenin tam anlamıyla biraz acı verici olabileceğini biliyoruz. Fakat adet söktürücü bitki çayları içmenin bazı faydaları olduğunu biliyor muydunuz? Birincisi, bu çaylar, döngünüzü düzenlemeye ve dönemlerinizi daha yönetilebilir hale getirmeye yardımcı olabilir. Ayrıca krampları ve diğer PMS semptomlarını hafifletmeye yardımcı olabilirler.
Ama hepsi bu değil! Adet söktürücü bitki çayları ayrıca vücudunuzu detoksifiye etmeye, sindiriminizi iyileştirmeye ve enerji seviyenizi yükseltmeye yardımcı olabilir. Bu nedenle, adet dönemlerinizi daha katlanılabilir hale getirmenin doğal bir yolunu arıyorsanız, bu çayları denemeyi düşünün. Adet söktürücü bitki çayları şu şekildedir;
1. Çörekotu Çayı

Çörekotu bitkisi, seskiterpenler adı verilen yüksek konsantrasyonda bileşiklere sahiptir. Bu bileşiklerin anti-inflamatuar ve ağrı giderici özelliklere sahip olduğu gösterilmiştir. Bu nedenle çörekotu çayı içmenin adet dönemlerine bağlı ağrı ve krampları hafifletmeye yardımcı olabilir. Aynı zamanda adet dönemini düzene sokar ve doğal bir adet sökücüdür.
2. Kekik Çayı

Kekik çayı, adet döngüsünü düzenlemede etkili olduğu gösterilen bir dizi bileşik içerir. Örneğin kekik çayı, hormon seviyelerini dengelemeye yardımcı olduğu gösterilen bir bileşik olan timol içerir. Bu önemlidir çünkü hormonal dengesizlikler genellikle düzensiz veya ağrılı dönemlerin temel nedenidir. Ayrıca kekik çayı rahmi rahatlatmaya yardımcı olabilecek bileşikler de içerir. Bu, dönem kramplarının giderilmesinde son derece yardımcı olabilir.
Bu nedenle, adet döngünüzü düzenlemenin veya adet belirtilerini hafifletmenin doğal bir yolunu arıyorsanız kekik çayı kesinlikle denemeye değer!
3. Kantaron çayı

Sarı kantaron çayı, sağlığa birçok faydası olduğu söylenen popüler bir bitki çayıdır. Bu faydalardan biri de adet döngüsünü düzenlemeye yardımcı olabilmesidir. Bu iddiayı destekleyecek bazı bilimsel kanıtlar vardır ve çayın vücuttaki progesteron hormonu seviyelerini artırarak çalıştığı düşünülmektedir. Bu, adet döngüsünün uzunluğunu kısaltmaya ve dönemleri daha az ağrılı hale getirmeye yardımcı olabilir.
Sarı kantaron çayı yapmanın birkaç farklı yolu vardır, ancak en yaygın olanı bitkiyi yaklaşık 10 dakika sıcak suda bekletmektir. Suyun kaynamadığından emin olmak önemlidir, çünkü bu bitkinin aktif bileşenlerine zarar verebilir. Çay demlendikten sonra günde üç defaya kadar içilebilir. Sarı kantaron çayının herkes için işe yarayacağının garantisi olmasa da adet döngüsünü düzenlemenin doğal bir yolunu arayanlar için kesinlikle denemeye değer.
4. Tarçın Çayı

Tarçın çayı, rahminizi uyararak ve rahmin astarını daha verimli bir şekilde dökmeye yardımcı olarak döngünüzü düzenlemeye yardımcı olabilir. Bu da adeti kolayca sökmenize neden olur. Tarçın, sağlıklı bir adet döngüsü için gerekli olan progesteron üretimini uyararak çalıştığı düşünülmektedir. Bu nedenle, adet döngünüzü düzenlemeye yardımcı olacak bir yol arıyorsanız, biraz tarçın çayı içmeyi deneyin. Dönemlerinizi daha kısa ve daha az ağrılı hale getirdiğini görebilirsiniz.
5. Alıç Çayı

Alıç çayı, adet düzensizlikleri de dahil olmak üzere birçok farklı rahatsızlık için geleneksel bir bitkisel ilaçtır. Alıç bitkisi, Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika'da yetişen beyaz veya pembe çiçekli küçük bir bitkidir. Geleneksel Çin tıbbında uzun bir kullanım geçmişine sahip olan alıç çayının kalp ve dolaşım için faydalı olduğu düşünülmektedir. Bazı araştırmalar, alıç çayının adet döngüsünü düzenlemeye yardımcı olabileceğini göstermiştir ve ayrıca adet öncesi sendromun (PMS) semptomlarını hafifletmede yardımcı olduğu düşünülmektedir.
Alıç çayı, alıç bitkisinin yaprak ve çiçeklerinin sıcak suda demlenmesiyle yapılır. Çay, sıcak veya soğuk içilebilir. Bununla birlikte, bazı şifalı bitkiler ilaçlarla etkileşime girebileceğinden, alıç çayı veya başka herhangi bir bitkisel ilaç almadan önce bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir.
6. Adaçayı

Adaçayı, adet döngüsünde yer alan hormonlar üzerinde etkili olabilen bileşikler içerir. Bir çalışma, adaçayı özütünün PCOS'lu kadınlarda hormon prolaktin düzeylerini önemli ölçüde azaltabildiğini buldu. Bu hormonun adet düzensizliklerinin gelişiminde rol oynadığı düşünülmektedir.
Ayrıca adaçayının antienflamatuar ve antioksidan etkileri olduğu gösterilmiştir. Bu, kramplar, şişkinlik ve ruh hali değişimleri gibi PMS semptomlarını azaltmaya yardımcı olabileceği anlamına gelir. Adetinizi sökmek istiyorsanız bir fincan adaçayı içebilirsiniz.
7. Papatya Çayı

Papatya çayı, rahimdeki kasları gevşetmeye yardımcı olabilecek ve krampları azaltabilecek bileşikler içerir. Papatya çayının ayrıca iltihap ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilecek iltihap önleyici özelliklere sahip olduğu düşünülmektedir. Rahimdeki kasları gevşettiği için adet olmanızı kolaylaştırmaktadır.
Adet Olmak için Bitki Çayları Nasıl Tüketilmelidir?
Bitkisel çaylar, adet belirtilerini hafifletmeye yardımcı olmak için harika bir yoldur. İşte regl döneminde bitki çaylarının nasıl tüketileceğine dair bazı ipuçları:
1. Adetinizin başlamasından birkaç gün önce başlayarak günde 1-2 bardak bitki çayı için.
2. Adet semptomlarına yardımcı olduğu bilinen, kramp kabuğu, zencefil veya lavanta gibi otlar içeren bir çay seçin.
3. Bitki çayı içmenin midenizin bulandığını düşünüyorsanız, soğuk veya buzlu içmeyi deneyin.
4. Asıl endişeniz kramplarsa, yatmadan önce bir fincan bitki çayı içmeyi deneyin. Bu, kaslarınızı gevşetmeye ve krampları hafifletmeye yardımcı olacaktır.
5. Susuz kalmamak için gün boyunca bol su içmeyi unutmayın. Bitki çayları idrar söktürücü olabilir, bu nedenle sıvılarınızı yenilemeniz önemlidir.Bu ipuçlarını takip ederek, bitki çayları ile adet belirtilerini hafifletmeye ve adetinizi söktürmeye yardımcı olabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun bir çay seçin ve en iyi sonuçları görmek için düzenli olarak için.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhemen adet olmak icin pratik yontemler
❤1. Yöntem
Soğan kabuklarını soyun ve soğanın kırmızı kabuklarını suda kaynatın. Kaynattığınız suyu için 1 saate kalmadan adet kanaması göreceksiniz.
❤2. Yöntem
Bir su bardağı suyu kaynatıp içine bir tutam kekik atıp demleyin. Ilık hale gelince için. Gün boyu adet olana kadar bu yöntemi 2-3 kez deneyin.
❤3. Yöntem
Bir demet maydanozu iyice yıkayın. 5 su bardağı suyu tencerede kaynatın. Ocaktan alıp maydanozu içine atıp yarım saat bekletin. Suyunu süzüp, bu suyu gün boyu için.
❤4. Yöntem
İki adet aspirini kaşıkla ezip toz haline getirdikten sonra bunu yarım su bardağı suya atın. Ardından yarım tatlı kaşığı toz şeker ve yarım tatlı kaşığı balı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı için.32 Yorumla- +1 yıl
5. Yöntem
Doktorunuza danışıp adet söktürücü kullanabilirsiniz. Adet söktürücü ilaç isimleri şunlardır; Tarlusal 5 mg Tablet, Luteynyl 5 mg Tablet, Duphaston 10 Mg Tablet, Cyclo-Progynova Draje, Apranax Fort 550 mg Tablet, Naprosyn CR 750 mg 10 Tablet, Advil Liquigel 200 Mg 20 Kapsül
6. Yöntem
Bir adet soğanın kabukları ile biraz maydanozu 1 bardak suya koyun ve cezvede 5 dakika kaynatın. 10 dakika demleyip günde 3 kez için.
7. Yöntem
Rezene çayı da adet olmak için etkili çaylardandır. 1 su bardağı kaynar suya 2 çay kaşığı kuru rezene atıp, 3-5 dk demleyip için. Günde 2-3 bardak içebilirsiniz.
8. Yöntem
Çörek otu ve bal karışımı, adet olmak için en etkili doğal çözümlerdendir. 1 yemek kaşığı balın içine 1 çay kaşığı çörek otu koyup bunu yiyin.
- +1 yıl
9. Yöntem
Dereotu en iyi adet söktürücülerindendir. Bir bardak kaynar suya birkaç dal dereotu atıp 15 dk demleyin, günde iki kez içebilirsiniz.
10. Yöntem
Bir bardak kaynar suya bir iki tutam havuç tohumu atıp, 3-5 dk demleyin. Günde 3 kez içebilirsiniz.
+1 yılKardeşim merhaba.
Doktorun bir bildiği var ki ilaç vermiş, ailenin hangi tip fak. okudu merak ettim çok afedersiniz. misal kabızlık için verilen ilaçlar sürekli kullanılmaz evet.. Bağ. tembelliği yapar
Veya bazı analjezikler bağımlılık yapar solunumu baskılar
Veya başka örnekler de verebilirim
Ama bunun yumurta tembl. yaptığını hiç duymadım
Ve evlisin çocuğun olmasını da istiyosundur
Yumurtlama olmadan nasıl bebek olsun?
Sevgiler00 Yorumla
+1 yılAllah acil şifa versin kardeşim, benim sana tavsiyem eğer mümkünse azmin varsa kilo vermek için bir program hazırla kendine, yeme içme alışkanlığını kökten değiştir, spor yapmayı alışkanlık haline getir, eminim ki bu söylediklerimi yaptıktan sonra hem bedenen hem ruhen rahatlayacaksın ve çevrendekilere bunu hissettireceksin. Kilolu olmayı kimse istemez, ben 54 kiloyken stresten yemeye bağlı 3 ayda 114 kiloya çıktım, sonra yine alışkanlıklarımdan vazgeçerek, yediklerimi planlayarak, spor yaparak sağlıklı bir kilo olan 92 kiloya düştüm, halen kilo veriyorum. İstedikten, azmettikten sonra elinizden hiç bir şey kaçmaz, Allah'ım şimdiden yardımcınız olsun, eminim ki çabalarsanız başaracaksınız.
Saygılar10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
109
+1 yılGüzelim kendini yıpratma. Biraz zayıflarsan bence adetinde düzene girer. Saglıklı beslenmeye calış. Bir de etkili olan bir tek diet gördüm ben şimdiye kadar. o da dukan diyeti. Belki işinize yaprak, kilo kaybını ilk günden görüyorsun. eger daha saglıklı yaşamak istiyorsan bence bir arastır. İnan bana zayıfladıkca kendını daha rahat hiss edersin. Allah yardımcın olsun
20 Yorumla
+1 yılDiyet ve spor yapmanız gerektiğinin farkındasınız değil mi? Ağlamak çözüm değil bir an evvel kilolarınızdan kurtulmalısınız. İyi bir spor salonuna yazılın yazıldığınız yerin antrönörünün eğitimli işini bilen birisi olmasına dikkat edin ve spor sayesinde huzura kavuşun.
10 Yorumla
+1 yılSöktürücü olarak maydanoz kaynatıp suyunu içebilirsin. Ertesi günü olursun.
Ama kistle yaşamanı tavsiye etmem. İşlemi yaptırıp, kistini aldırıp, hastaneden heyet raporu alabilirsin gerekirse. İleride sorun olacağını sanmıyorum. Sağlık için gerekli bir durum sonuçta. Kaldı ki böyle bir şeyi sorun edecek biriyle birlikte olmanı da tavsiye etmiyorum.07 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltskler tüm maydonouz mu kaynatip iceyim yoksa sade yaparaklarini mi ya da sapini mi?
- +1 yıl
5-6 dal maydanozu komple at bir cezvenin içine. Su koy. Kaynat. Bir 10 dk fokurdasın en az. İyice yeşersin suyu. Sonra ılınınca iç.
Yine de kistini aldırıp, heyet raporu almanı tavsiye ederim :)
Gizli Soran+1 yıltesekkür ederim. ya zaten yakinda evlencem insallah onun icin beklemek istiyorum
- +1 yıl
Yakında evleneceksen bunu damat adayıyla paylaş. Sağlığın için aldırman gerekiyor. Daha büyük sorunlar çıkabilir ileride.
Gizli Soran+1 yılbakalim duruma göre konusucam zaten
- +1 yıl
Bakireyim diye miyomlarımı aldıramıyorum bir mantık değildir. Sonuçta onlar büyüme yapıyor ve sonrasında sana zarar verebiliyor. Hayatın mı önemli bakireliğin mi önemli bunu iyi düşün. Böyle bir ameliyatta bunu kaybedersen zaten senin isteğin doğrultusunda rapor veriyorlar. O yüzden bu kadar sıkıntıya girmeye gerek yok.
Gizli Soran+1 yıl@SibelErdem miyom yokki bende kist var sadece
Kalori sayma programi kullan yediklerini yaz. Ben kendi beslenmemi sana anlatıym. Sabah iki yumurtayı 2 kaşık yulaf ezmesiyle cirpiyorum tereyagla tavada pisiriyorum.+ bir dilim peynir ve ben yemedim ama sen domates hiyar roka falan yiyebilirsin. Ara ogunde bir meyveyle yogurdu blenderla karistiriyorum. Bir öğün light ton baligi bir öğün sebze yemegi yiyorum
00 Yorumla40 dağdan 40 bakire bulup saçlarıdan 1 tutam kes. kestiğin saçları şalgam dolu leğene koy üstüne kekik ve kimyon serpip bunları 6 ay balkonda beklet. beklettiğin suyu 10 akrabaya dağıt kalanını besmele çekip evinin tüm köşelerinde yudum yudum iç. :D
20 YorumlaVücudun soğanı duyunca otumatik tepki verdi... Algı olayı bu soğan suyu ile alakalı değil. Geciken günler için soğan suyu vs kullanmayın soğandaki kükürt miktarından haberiniz var mı? ücudunuzu bu hallerde rahat bırakın
00 YorumlaAda çayı iç 15 gün söktürüyor ama en iyisi soğan suyu diyorlar onuda miden alırsa soğan suyu iç derim internette var soğan kürü yazınca çıkar tarif
00 YorumlaAdet geciktirici hap al bence tatil bitene kadar. Tatil bittikten sonra olmazsan söktürücü kullan. Tatil için daha garanti
00 Yorumla
+1 yılSoğan kabuğunu kaynat, iç. Tadı iğrenç ama ben de işe yaramıştı
20 Yorumla
+1 yılBelini ve bacaklarını sıcak su torbasıyla sıcak tutman lazım denendi onaylandı :)
10 YorumlaBende öfffff yine mi derim. Yer değiştirebiliriz 😞
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılLutfen degistirelim 😢😢😢
Yağ oranını azaltıcı
Şeyler yap
Sabahları sirkeli şu iç ev yapımı sirke olacak
Ilık su tüket
Ve bir an evvel
Bunu yap
Zamanında 100 küsür kilo olan ben diyorum bunları10 Yorumlapapatya
nane
kimyon
kekik hepsinden 1 çay kaşığı koy demle gerçekten işe yarıyor denedim30 YorumlaBende öyle gec oluyorum adetime yakın karnim agriyor ama bir türlü olamiyordum spor yapinca veya fazla yürüyüş yapinca sona uyudugum zaman o gece adet olduğumu görüyorum yani spor yürüyüş hizlandiriyor ve duzenliyor benim görüşüm bu
01 Yorumla- +1 yıl
Psikolojim bozuldu kiloda yapiyor en kotusu
aktarlarda adet söktürücü bitkisel çaylar var 2 güne oluyorsun
00 YorumlaBal la çörek otunu karıştır, sadece çörek otu da olur.
00 Yorumla
+1 yılSoğan kürü, papatya suyu, maydonoz suyu bunlardan birisini yapabilirsin
00 YorumlaYasmin doğum kontrol hapı aynı zamanda adet düzenleyici zararını gormessin
00 Yorumlageciktirici hap kullan demişler. aman diyim. insanı maf ediyor
00 Yorumla
+1 yılEczaneye gitsene canım bir adet i geciktir sende hap alırsın zaman yaklaşınca
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici ilaç var onu kullan yok dersen regl olursan tampon kullan
00 YorumlaMaydanoz kaynatıp içe bilirsin. Söktürücü etkisi var.
00 Yorumla
+1 yıl44 gün geçti benim dün geceden beri soğanı kabupuyla kaynattım içiyorum şuandada 😊 Tam üstüne bastın yani inşallah iyi gelir
10 Yorumla
+1 yılAdet gecikmesi ciddi birşey olabilir doktora gitmelisin Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yıl3 ogun kekik cayi ic bir hafta sonunda geliyor hatta 1 haftadan once de gelebilir
00 YorumlaPolikistk over sendromu deniyo buna. Yanlız degılsın bı arkadasımda ilac yardımı ile regl oluyo. Kullana kullana düzene girermış.
00 Yorumlaeger yasın 19 altıysa ılac kullanma sogan kuru yap netten bakıp cıvanpercemı kaynatıp ıc
ve sonra sıcak tut ayaklarını
ve kılo ver10 YorumlaMaydanoz suyu dene hemen bir gün içerisinde olursun ben yapıyorum
00 YorumlaMaydonoz saplarını kaynatıp içersen bu sana iyi gelşr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaydonozun tane ve saplarını içine az limon atarak kaynat iğrenç bir tadı var ama çok işe yarar cok gecikirse doktora git
10 Yorumla- Daha fazla (79)
Daha fazla(94)
Erkekler Ne Diyor
63
+1 yılDoktor daha iyi bilir bence ilacı uygulamakta fayda var kiloyuda dert etmeyin o kadar verirsiniz alınan verilen bir şey sonuçta strest yapmayın olursunuz çok üzmeyinden kendinizi
00 Yorumlao gün herşey kocanla yaşanacak sen önce istediğini yapabilirsin ama gün yoğun günün olmasın çok hareketli geçeceği için geri fasa fiso
00 Yorumla
+1 yıldoğum kontrol hapı kullan ayrıca zarını da kendin yoırt kistler kolayca çıksın dışarıya hem de bekaret sorunundan kurtulomuş olursun
00 Yorumlagecıktırıcıler war. kullanabılırsın doktor kontrolunde
00 Yorumla
+1 yılya kist varsa ne önemi var bakireliğin? Sağlığından daha mı önemli? Aldır gitsin
10 Yorumla
+1 yılgit tedavi ol , zarın peşine düşeceğine sağlığının peşine düş , raporlarını saklar evleneceğin adama gösterirsin en kötü ihtimalle
00 Yorumlavar ama yeni olduğu için denemek gerek acılı k. maraş tozlu talaşlı acılı biber melhemi bir sürdün münmü anında ne var yok söktürüp atıyor
10 Yorumla
+1 yılçocuk yap en iyisi bu sıkıntıdan kurtulursun adet kesilio zaten hamilileikte böylelikle bu problemin ortadan kalkar
00 Yorumla
+1 yılKilo vermeye çalış sende arkadaşım... Allah şifanı versin ;)
10 Yorumla
+1 yılbirkaç gün sabret kaçtığı yok , vücut dengeni bozma
00 YorumlaDemin biri maydonoz dere otu kekik falan filan diyodu
02 Yorumla- +1 yıl
Denedim 😑
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=KM_Qgro0_L4
dinle şunu açılırsınnn00 Yorumlahindistan cevizi ve yumurta sarisi karisimi bu sorunu yerle bir ediyor
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılemin misin yoksa dalagami geciyon?
Gizli Soran+1 yılhmm tamam aam nasil yapcam bari tam söyle
hindistan cevizi ve yumurta sarisi ay igrenc napcam nasil hazirlicam?
Gizli Soran+1 yılhadi canim
Gizli Soran+1 yılburdan yazsan olmuyo mu?
+1 yılBunu sağlık kısmında saDece bayanlara neden sormadin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbaslikta görüyosun sende bakamyi ver..
yanlislikla cisnel yasama acmisim
+1 yılDelilerde adet oluyo diye biliyorum :D sen bir doktora görün :D ;)
10 Yorumla1 litre suya 1 demet maydonoz kaynat sonra soğutup suyunu için
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe kadar sürede etkisini gösterir
Gizli Soran+1 yılDüğünüme denk gelmesin diye
Gizli Soran+1 yılReçetesiz vermiyorlar maalese
Sıkıntı yok da saglık bu aldır bence şakaya gelmez ileride daha büyük sıkıntı çıkarır
00 Yorumla
+1 yılKimi olur ağlar, kimi olmaz ağlar. Kadın olmak harbiden zor be
10 Yorumla
+1 yılGerdeği erteleyin o zaman kimyasal kullanma boşuna. Hem daha arzularsınız birbirinizi
00 Yorumlaöyle bişey mi varmış ya kireç sökücü gibi :D hergün yeni bişey öğreniyorum burada
00 Yorumla
+1 yılAdam illa istiyorsa başka yerlerini kullan, rahatlat adami. Sonra doner uyur zaten
00 Yorumla
+1 yılDüğün günü gerdek olcak diye bir kanunmu var ben bilmiyorum mesela
00 Yorumla
+1 yılMillet şeyinin derdine düşmüz
50 Yorumla
+1 yıl.
En iyisi bu işleri uzmana danışmak.
.00 Yorumla
+1 yılVar ama evli olman gerekiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha iyi işte, bakire değilsen damat bol bol kan görecek... hahahahah
00 YorumlaTarlusal kullanılıyor en çok.
00 Yorumla
+1 yılHapini erken alirsan dönemi degisir.
00 Yorumlastresten gecikme olur merak etme.
00 Yorumla
+1 yılilgiiiiinç parmağımı kesip kan akıtsam olurmu :D
11 Yorumla- +1 yıl
aslında sevınmen lazım ama sen uzuluyorsun kan akmadı dıye buda bır enteresan olay hakıkaten bak !
- Daha fazla (33)
Daha fazla(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Adet söktürücü bitki çayı veya karışımı var mı bildiğiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler