Merhaba kızlar! Günlük çantanızda veya seyahate giderken hijyenik pedleri taşımak amacıyla ped saklama kutusu kullanıyor musunuz? Ben çantanın en küçük iç gözüne koyuyorum pedleri genelde ama çanta ıslandığında veya çanta değiştireceğimde o pedleri unutuyorum. Böyle bir ped saklama kutusu alsam işimi görür mü diye merak edip size sormak istedim. Ped saklama kutuları işime yarar mı, faydasını görür müyüm?ped saklama kutusu
Ped saklama kutusu bir ara kullanmıştım. Fiyatları da gayet uygun ve her yerde bulunabiliyor. Kullandığım ped saklama kutusu oldukça dardı ve içerisinde 2 ped kadar alabiliyordu. Ama ben en az 3 ped taşımak isterim yanımda. Bu sebeple ped saklama kutusuna alternatif bir önerim var.
Ped saklama kutusu yerine ped saklama çantası tercih ediyorum!
ped saklama çantası
Böyle küçük cüzdan yapısındaki ped saklama çantaları daha avantajlı oluyor. Çünkü ped saklama kutusuna bazen günlük ped veya tampon koyamıyorum ama bu tarz ped saklama çantasında tampon da taşıyabiliyorum günlük pedleri de ;)
Hayır kullanmıyorum pedin başına bir şey gelmesinden korkmuyorum çantada. Ha pedi saklama amaçlı dersek de zaten elinde pedle dolaşan insanım. Hiç gerek yok