Evet 😜
Hayır 😏
Fikrim yok 🤷♀️
Yazıyorum cevabımı 🤓
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Günlük pedlerin özellikle vajina ağzı kısmında bakteriyel enfeksiyonların oluşmasına neden olduğu ancak birçok kadın bundan habersiz. Bu bakteriler nedeniyle genital akne ve maya mantar hastalıklarının ortaya çıktığını ve bunun da kadınları rahatsız ettiği doğrudur. Ama kısırlık konusunda pedde kullanılan kimyasalların artması kısırlık ihtimalini ortaya çıkarabilir. Kesin olmamakla beraber söylüyorum bunu.
Günlük ped kullanımı sağlıklı değil ve doktorlar tavsiye etmiyor. Ben kendimi bildim bileli pedlerin kısır yaptığı söylenir öyle olsa bu kadar bebek nasil oldu diyorum?

Simdi bu amcalar gibi hep sucu baska yerde arayip suclu bulunamayinca da
Kadercilik diye Allah (c. c)'a ya suc atanlardan duyduysan cokta inanma. Kisirlik sebebi icin cokca sebep sayabiliriz ama orkid ve benzerlerinin rahime mesaj yollamasina da inanmak ne bileyim yani
Benzer yazıyı ben de okumuştum ve bu sadece ped değildi, birçok ğründe benzer kimsayalların kullanıldığından söz ediyordu.
Niye kısır yapsın ki kullanmıyorum hem önemli birşey değil bana göre.
Sanmıyorum ya nereden çıkardılar bunu? Daha önce duymamıştım 🤷🏻♀️
Hep günlük Ped kullanırım ve bebek bekliyorum. Çok saçma :)
Ağustos
Sanmıyorum. Ne alakası olsun yahu.
Aaaaaaaa ilk defa duydum olur mu ole yaaaa
Bu doğruysa kısırım;(
O değilde canım kısır çekti.
O nasil bir baglantidir öyle birdaha kısır yurumeyecem ☺☺☺
Yiyemeyecegim olacaktı o ☺
Yok daha neler?
Yanlış bilgi
Hayır
Hiç duymadım
Tatlı bir yüzün var
Hiç duymadım
Evet
Hic duymadim
Hekim olarak izah edeyim bazı pedler kısırlık, kanser, çeşitli alerjik reaksiyonlar yapabiliyor
Hangileri iyidir
Nerede yalan haber var, bulup soruyorsun, yapmıyor ama hiç de kullanmadım sjsjs
Kullan arada kanka
kullanılan ürün kalitesine bağlı olabilir. Bu ülkede kansere yol açabilecek oyuncaklar vardı (hala da vardır).
Yok beya
Ooo E. K. O. reis
Saygıdeğer vatandaşım
Yakında Türkiyenin başkanı olacaksın inşallah
Saçma.
Diğerinin ismi nedir
Evet
Yapar
Yapmaz
Merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar