Cahil cahil konuşmayın. Erkeğin tesettürü goz kapaklaridir. Kadının uygunsuz giyinmesi de ona günahtır. Sizin başınızı öne eğmeyip başkalarını dikizlemenizin günahı da sizedir.
@DusunenHanim siz mini giyeceksin tayt giyeceksin yolda giderken karşıma çıkacaksın biranlık seni görücem vücut hatlarını görücem kafamı çeviricem sonra günahı bana yazılacak yani? saçma saçma konuşma aç oku yıllarca hafızlık yapmış birisiyim neyin ne olduğunu senden kat kat iyi bilirim. Neden yaza girdiğimizde Haram aylar diyorlar hocalar? erkekler kızları kestiği için mi kızlar aşırı açık seçik giydiği için mi?
şu an beni mini etek giymekle sucladiginiz icin iftira atmış oldunuz. Cok şükür feraceliyim. Ben bilmeden bakanları değil ikinci bakışları tekrar edenlerden bahsettim. Fıkıhla alakalı ben de çok şey okudum. Belli başlı şeyleri biliyorum merak etmeyin. Kur'anda da ilk önce erkeğin göz kapaklarina ayet inmiştir. Eğer gerçekten hafız iseniz bilmeniz lazım bunu.
@DusunenHanim ben seni suçlamadım. sen mini etek giyiyorum desen dahi yorumlamam çünkü kendi gözlerimde görmediğim şeye inanıp günaha girmem. Örnek vererek sen dedim. Nuh süresi 24-30 da Mümin kadınlara söyle, bakışlarını kıssınlar ve edep yerlerini korusunlar. Açık saçık giyinen kadın, Allah’ın bu emrini tutmadığı için günah işlemiş olur. Denmiştir zaten...
Tamam işte aynı şeyi soyluyoruz. Ama kusura bakmayın ilk yorumunuzu okuyan kişi açık kadına dik dik bakan adama sanki hiç günah yazilmayacagini söylemişsiniz gibi anlar.
@DusunenHanim açık veya kapalı bir kadına dik dik bakmak zinhar günah. fakat afedersiniz tampon ile göğüslerini üç kat büyütüp kalçasını üç kat büyütüp evlerinden ilgisi çekmek bakmasını sağlamak kesinlikle kadına günahtır erkek göz kayması olur kafasını çevirirken görür bunun günahı erkeğe yazılmaz. nicelerini bilirim camiye giderken açık seçik biriyle karşılaşır gidip abdestimi tazeleyim kılık kıyafete bak diyenleri..
Beyefendi siz meseleyi çok yanlış anlamışsınız. Tampon sizin sandığınız amaç için kullanılan birşey değil. Evli kadınlar regl günlerinde kullanıyor onu.
En İyi Cevaplar