Adet olduğumda yoğun olmayan günlerde sadece 1 ped bile yetiyor normal mi? Yoğun olan ikinci gün 4 ped yetiyor normal bir durum mu? Adet döneminde ped kaç saatte değiştirilmeli? Bilginiz varsa eğer adet döneminde kaç tane ped kullanılır?adet döneminde günde kaç ped kullanılmalı?
Adet döneminde yoğun olmayan günlerde sadece 1 ped bile yetiyor, normal mi?
Selam! Hijyen açısından 3-4 saatte bir pedini değiştirebilirsin. Bu süre akıntının yoğunluğuna göre değişebilir. Sık değiştirmek kendini daha ferah ve rahat hissetmeni sağlar. ✌
Merhaba kitapların tamamını kaça satıyorsunuz merak ettim. Burası bile satış için uygun. Fiyatta uygun olursa ben alabilirim. Gerçekten almayı düşünüyorum. Ama bana nasıl ulaştırırsanız bu kitapları. Kitapçıda ve bir çok sitede güya çok ucuza gibi ama çok pahalı. Ben sizden almak istiyorum. Alıcı çıktı bile. Bana fiyatlarını hesaplayın ve hepsinin ne kadar tuttuğunu söyleyin. Ne kadar tutarsa verecegim. O tür kitaplara çok ihtiyacım var ama önce tamamının ne kadar tutacağını öğrenmeliyim. Cevabınızı heycanla bekliyorum.
Özel Günler & Hijyen konusunda 965 cevap paylaştı.
Adet döneminde ped kaç saatte değiştirilmeli sorusuna en doğru cevap günde 3-4 saatte bir ped değiştirmektir. Ki normaldir ilk günlerde fazla şiddetli akıntılar olmuyor 2. günde oluyor diğer günler ise hafif oluyor. Yani ped kullanımın gayet normal. Ama sen ne olur ne olmaz hijyenik olsun diye günde 3 veya 4 defa ped değiştir. Çünkü bakteriler birikip seni hasta edebilir.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim. Ama şöyle ki 4 gün sürüyor benim 3. Ve 4. Gün 1 ped yetiyor hatta tam dolmuyor bile bu normal mi?
Ya ne bileyim normalde böyle değildi daha fazlaydı ama 2 senedir azaldı doktora gittim normal dedi ama benim eskisi gibi olmayınca hep içimde bir şüphe kaldı oyuzden sordum teşekkür ederim ☺️☺️
Gayet normal, endişelenme. Ped değişimini yine de en fazla 6 saatte bir yapmanı tavsiye ederim, çünkü genital bölge temizliği için bu gereklidir. Aksi takdirde bakteri oluşumu, yara ve kararmalar görülebilir.
4
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet hijyen açısından öyle yapıyorum ama benim aklıma takılan sorun şu adetim 4 gün sürüyor ve yoğunluğu azaldı 3. Ve 4. Günleri 1 ped bile tam olarak dolmuyor normal mi acaba bu durum?
@Çiçekberrakkk neden doğurganlık zayıf olsun ki kimi az kanar kimi çok kanar herkesin farklı geçiyor bu dönem doğurganlıkla kanamanın ilişkisi yok ki ozaman standart bir ölçü olurdu şu kadar kanayan doğurabilir diye
Ped kullanımı , akıntı durumuna göre kişiden kişiye değişir. Eğer ped dolmuşsa bakteriler oluşabilir ve bekletmemek gerekir. Az geliyorsa değiştirmeyiver 1 tane dolana kadar.
Orkid Ne Diyor