Konuyla alakali degilde. bir kizin yanimda uyumasini cok isterdim. onu saatlerce izleyip. uyandirmadan saclarini oksayip. yanaklarindan opmeyi cok isterdim. ama evlilikte olmucak bu gidisle. hayirlisi artik. bu arada 12 saat uyuyorsan kalkinca miskinlik yapma kalan 12 saatini doya doya yasa. uyumak zaman kaybidir
Özel Günler & Hijyen konusunda 850 cevap paylaştı.
Adet döneminde hem hormonların hem de kan dolaşımının etkisiyle halsiz olabiliyoruz. Vücut hummalı bir çalışma içinde olduğu için akşama yorgun düşebiliyoruz. Bu yüzden adet döneminde uykuya meyilli olmak, daha fazla uyumak ve dinlenmemiş şekilde uyanmak olasıdır.
Adet olunca yorgun ve uykulu olmak gayet normal. Kendimizi canlı hissetmeye yardımcı şeyler yaparsak bunun üstesinden gelebiliriz. Çünkü adet döneminde hareketsiz kalmak, adet sancılarını daha fazla hissetmemize neden olur.
Uykunun reglinle alakali oldugunu düşünmüyorum kötü bir sonucu olmaz da ha soyle olabilir agrin sancin seni yorgun ve. bitkin birakir bundan olur 1 2 gun sürer oda sonra gecer. Ilac kullanma reglken.
Ne yapmalıyım peki iki gün öncede uzun yoldan geldim onunda etkisi olabilir belki diye düşündüm ama bu 2. günlerde çok kan akıyor buda uykumu arttırıyor
En İyi Cevaplar