Benim cildim hassas olduğu için pek çok marka ped denedim. Deneyerek öğreniyor insan bana allerji yapmayan tek marka Orkid. Sizin hiç ped kullanımına bağlı allerjiniz oldu mu?
Bazı pedler allerji yapabiliyor, siz hiç kullandığınız ped nedeni ile allerji oldunuz mu?
Airiz pedle hıc bir sıkıntım kalmadı çok şükür... daha önceki x pedler hepsi naylon nisastadan yapılma ve atık maddelerinden olusan yapışkan kısmı ve daha da önemlisi kimyasal boyayla içine şerit çizilmesi, ayakkabicilarin kullandığı telaglari kullanmış olmalari boyle iğrenç bir pedi niye kullanım ki daha da hasta olmak için mi asla bu x pedleri kullanmam artık...
İlk regl olduğumdan beri orkid kullanırdım. nedense son 5-6 aydır alerji yapmaya başladı kotex daha fena etti çok tavsiye almama rağmen:( sonra pure and soft aldım molped idare etti ama pek de içimi açmadı nedense bebek bezi taşıyormuşum hissi uyandırdı bende. şimdi molped ultra gece kullanıyorum o günden beri gayet rahatım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şimdi pembeli erkekler ben kadınım diye ispatlamak için ya detaya girmeden olmadı der ya da internetten bakıp detay yazarak ben bu işi biliyorum bak moduna girerler :D
değerli yazan tüm ciltler hasas bağışıklık yani cilt direncinize bağlı nasıl alıştırısanız öyle gider en dandiğini kullanırsanız bile zamanla oda alışır.
En İyi Cevaplar