Kızlar ben molped kullanıyorum. Genelde günlük modelleri kullanıyorum. Son bir aydır cildimde hafifçe yanmalar acılar oluyordu. Bugün ise resmen pişik oldum. Ne yapabilirim?
nurgül10 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Pişik kremi Bepanthol Bayb pisik. önleyi. krem.. Õzel bölge temizleyici, pamuklu iç camasirı, nemli kalmamasına õzen goster geçmis olsun
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönceden berı molped kullanıosan ped dışında bı neden olabılır mı.. alerjı vs. ben de molped kullanıorum sorun olmadı hiç
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldiğerine alıştı isen cıld hassasıyetı olmuş olabilir ya
Cevap sahibi+1 yılbence en mantıklısı o ya
Kızlar Ne Diyor
16
+1 yılBelki sıcaklardan kaynaklanabilir. Bepanthen kullan iyi geliyor
11 Yorumla
+1 yılMolped zaten naylon gibi , almak istersen kotex al ve 2 3 saatte bir pedini değiştir. Havalar sıcak olduğundan tahriş etmesi çok normal. Ben orkidten de memnun değilim sadece mor paketi var onu deneyebilirsin ama benim de cildin hassastır ben kotexten çok memnunum
10 Yorumla
+1 yılMolped çok kötü ben kullanamadım A4 kağıdı koymuşum gibi bir hissi oluyor kotex pamuklu hiç tahriş etmiyor. Yıllardır kotex den başkasını almam. Tahriş olan yerler içinde bebanthol sürebilirsin
10 YorumlaBebek pudrası ciddiyim kullanın tahriş geçene kadar başka yöntem olarak bebanthol pişik kremi olabilir. Sleepy natural pedi öneririm güzel ve %100 pamuk olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılPişik kremi sür hemen geçer canım
12 Yorumla- +1 yıl
Tekrar tekrar sür düzenli
+1 yılSleepy kullan. Kesinlikle o kadar yumuşakki harika bence artık benim favorim oldu
00 YorumlaPamuklu kullan canım başka yolu yok mentollü ve incecik şeyler beni de mahvetmisti kotex kullaniyom pamuklu ve rahat
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKotex faha güzel diğerleri bana sanki kağıt koymuşsun merhaba gibi geliyor
11 Yorumla
+1 yılDegistir orkid kullan
10 Yorumla
+1 yılBepanthen ya da aleo vera sür
02 Yorumla- +1 yıl
Pudra varsa ondan kullan ya da herhangi bir krem sür
+1 yılkotex kullanmanı öneririm
10 Yorumla
+1 yılSleepy naturel kullanın tavsiye ederim.
14 Yorumla- +1 yıl
Dokusu nasıl ben yıllardır kotex alıyorum ama malum fiyatlar uçuk geçen gün sleppy paketi 3.5 TL idi denemek için alayım dedim sonra unutmuşum benim için pamuklu olması çok önemli molped orkid falan A4 kağıdı hissi uyandırıyor
- +1 yıl
Gayet pamuksu hiç terletmiyor hatta yok gibi rahat bende bu ay denetim memnun kaldım ve 30 âdet 10 tl ediyor. Gayet makul.
- +1 yıl
Alayım bari bende sağol
- +1 yıl
Rica ederim geçmiş olsun
+1 yılSleepy çok güzelll
Hem pahalı da değil00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSleepy tavsiy e ederim
10 YorumlaKotex kullan 🌼🌺
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSleepy kullan canm
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında