Böyle önemsiz birşey içinn kimse rahatsız edilmek istenmez. O yüzden çikolata için rahatsız etmem. Her zaman evde bulundururum oldu bitti 😁 ama istesemde gidip alır
Herkese deger veme gibi bir durum yok ki ortada sevgi pitircigi 😊 sevdigim kadin sonuc olarak anlayidli olup biraz ince dusunmek lazim sen istiyorsan sana da tadelle, ekler, mutluluk topu vs alabilirim. Sana deger verdigim icin bunlari yaptigim anlamina gelmiyor bu da kahveni icerim ama isine gelirse 😅😉
Almam. Tamam sevgiliyiz ama biraz da sınır olmalı yahu. Hem ölüm kalım meselesi de değil. cicim ayları gibi bu da sanki. İnsan yari için her şeyi yapar da normal bir durumda böyle yapması sadece şımarıklıktan başka bir şey değil. Kendini biliyor ne istediğini biliyor ona göre tedbir de alır. Şımarıklıktır bu. Şımarıklığı da sevmem. Ha bu almadığım için sevmiyorum anlamına gelmiyor. Sevmiyorsam ayrılırım. Hamile değil aşermiyor ki abartıyor sadece durumu. Ha almıyorum diye tehdit de etse ayrılırım. Demek ki sevgi nedir bilmiyor ve bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa bu saçma olay yüzünden Aşkı da hak etmiyordur demektir.
Gece gece gidip bir şeyler yetiştirecek kadar ciddi bir şey değil bu abartmayalım bence. Gerektiğinde erkek ona göre davranmasını bilir ama bu kadar nazlanmak bence gerçekçi değil aynı trip atmak gibi bir olay bu da, maksat erkeğe bir şeyler dayatmak dediğini yaptırmak falan
Kadin zaten bir çukulatadır ki erkek icin 😉ama ben hazirlikliyim istese de istemese de gelirken getiririm surekli seviyorum cunku 😅 Tadelle'siz yapamam diyenler gelsin soyle bakim 😊
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Sevgiliniz regli dönemindeyken gecenin bir yarısı arasa ve çikolata istiyorum krize girdim dese, alır mısınız?
En İyi Cevaplar