Malum özel günlerin de her kadın çikolata krizine girer, saati dakkası belli olmaz, yemessek şekerimiz düşer.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İyi ve kötü zamanlarında yanında olup, ona kendini iyi hissetmesi için destek olmam lazım. Alırım tabi
hamile gibi mi düşünmeliyiz kadını regl döneminde
ozaman durum ciddi demektir hemen bu isteğe karşılık verip yerine getirmekden başka çare kalmamıştır
Alıyor sevgilim almayınca çünkü kedimi sütlü çikolata olarak görüyorum ısırasım geliyo😂
Eşime söylesem alır regl olmama gerek yok
Teşekkür ederim 😊😘
Kesinlikle yatağından kalkar üşenmeden gider açık bir marketten ETİ KARAM alır bir kaç tane bana getirir
Alır eşim. Bir kere canım gece dondurma istemişti. Kıştı mevsim. Gece 12 de gitti aldı geldi aşkım
Benimki almıştı her zamanda alıyor çok anlayışlı o konularda
Erkekler regl olmuyorlar ama tatlı krizine girsem sevgilimden istesem alır ama istmem ondan bunu...
Hamile olsam belki de ama bu şekilde sanmıyorum alacak erkeğin bana denk geleceğini 😊
Market 2 dkklik mesafede, kendim alirdim istemem 👀
Böyle önemsiz birşey içinn kimse rahatsız edilmek istenmez. O yüzden çikolata için rahatsız etmem. Her zaman evde bulundururum oldu bitti 😁 ama istesemde gidip alır
Almam gece gidip çikolata alamam ona. uyusun gündüz yesin.😂😂
Ben alirim
Bir kadın olarak diyorum almasın kardeşim ne alaka ben gider alırım gidemeyecek kadar kötüysem yatar uyurum
Ben erkek olsam almam net. Şımarık kadına hiç tahammülüm olmaz:))
Herkese deger veme gibi bir durum yok ki ortada sevgi pitircigi 😊 sevdigim kadin sonuc olarak anlayidli olup biraz ince dusunmek lazim sen istiyorsan sana da tadelle, ekler, mutluluk topu vs alabilirim. Sana deger verdigim icin bunlari yaptigim anlamina gelmiyor bu da kahveni icerim ama isine gelirse 😅😉
bir kadin olarak diyorum. Almasin gidip kendisi alamiyor mu?
Çok istiyorsa tedarikli olsaymış.
Yazık sevdiğine.
Şaka mi bunu sevgiline söyleyecek kadar kafasi güzel mi o insanın hadi eşin neysede yani anlarlr sonuçta hic hos degil
hiçbir özel günümde çikolata krizim tutmuyor aksine tuzlu şeyler yiyorum,))
O dönemde almamayi gozel alıyosa bravo yani dkdkrn
Alır benim aşkım bence, umarım :D
Alamam valla uykumu bölemem hiç
Erkekler regl olmadığı için kizlar rahat 😅
Bana çikolata getirmeyen sevgiliyi neyleyim? :D
İstersen sana çikolata fabrikası bile kurabilirim 💕
Alır mısınız erkekler?
Sevgilim regl olursa ben krize girerim ama gülme krizine 😂😂😂😂
Dua etsin ped al gel demeyim
Onun yerine eczaneden büyük boy hasta bezi alsak olmaz mı ya? 🙄
@Beyaz-İtli-Prens o kadar değil
Utanırız ama ya. 🙄
@Beyaz-İtli-Prens ne var bunda
Bir şey yok ama utanıyoruz işte. 🙄
Ben bundan alırım.
Gerçekten alacaklarına inanmıyorum :D
Alırlar kesin.😄
Maşallah harem kurmuş 😂
@dumencihaydar ne manaysa
Alın verin ekonomiye can verin
ya müptezeli 😅
Müptezel babandır anonim çocuğuuuuuu
Almak zorunda
Alsın işinin adı ne hshsh
Hayır almazdim. Tedarikli olsaymis
@_stalker_ Olmasas böyle bir cevap verir miydim?
@_stalker_ aaa gerçekten amenore misin?
@_stalker_ Buldum 😄
@_stalker_ görüşüme yorum yapma o halde..
@_stalker_ Begenmediysen gidebilirsin. Prangalamadık '-'
@_stalker_ tamam 😂😂
Hiçbiri gece uykusundan kalkıp almaz 😂 net
Alırım tabi kiii
Almam. Tamam sevgiliyiz ama biraz da sınır olmalı yahu. Hem ölüm kalım meselesi de değil. cicim ayları gibi bu da sanki. İnsan yari için her şeyi yapar da normal bir durumda böyle yapması sadece şımarıklıktan başka bir şey değil. Kendini biliyor ne istediğini biliyor ona göre tedbir de alır. Şımarıklıktır bu. Şımarıklığı da sevmem. Ha bu almadığım için sevmiyorum anlamına gelmiyor. Sevmiyorsam ayrılırım. Hamile değil aşermiyor ki abartıyor sadece durumu. Ha almıyorum diye tehdit de etse ayrılırım. Demek ki sevgi nedir bilmiyor ve bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa bu saçma olay yüzünden Aşkı da hak etmiyordur demektir.
Niye bu kadar kızdın ki şimdi 😄
Gece gece gidip bir şeyler yetiştirecek kadar ciddi bir şey değil bu abartmayalım bence. Gerektiğinde erkek ona göre davranmasını bilir ama bu kadar nazlanmak bence gerçekçi değil aynı trip atmak gibi bir olay bu da, maksat erkeğe bir şeyler dayatmak dediğini yaptırmak falan
Almam çünkü zaten gündüzden almış olurum :)
İki elim kanda olsa derhal alırım ne demek.. Sevgi bu işte aslında.. Hamilelik dönemibir regli dönemi iki hanımlara gereken ilgi gösterilmeli..
Alırım kendime de beyaz çikolata alırım sonra sarılıp onu severek öperek de uyuturum :)
sen simdilik küp sekerle idare et ben sana sabah döncem derim 😕
o saatte bulacak imkanım varsa seve seve gider alırım
O söylemeden çikolatasını hazır etmişimdir ben belkide.
Ben ona evde çikiletya yapatım amaaaaağa kıymetini bilirse🙂
Mutfakta 3. Çekmeceyi aç oraya koydum ben 🤣🤣🤣 Seninle mi uğraşayım gecenin bir vakti
O geceye kalmaz zaten öncesinden hazırlamış olurum hepsini 😅
Alırım tabi elbet benimde birşeylere krizim tutar 😀
her zaman evde bulundurmak lazım. Yoksa sırf bu yüzden gidip almam
İstediği çikolata olsun be elimle yediririm sonra yüzüne gözüne çikolata sürer yalarım
Kadin zaten bir çukulatadır ki erkek icin 😉ama ben hazirlikliyim istese de istemese de gelirken getiririm surekli seviyorum cunku 😅 Tadelle'siz yapamam diyenler gelsin soyle bakim 😊
alırım almanyadan getirtirim icabında çikolatasız kalmasın benim kuşum.. oyyyy yerim onu
Vallahi beni ararsa/ararsanız ne yapar eder bulurum sevgilime ellerimle yediririm canım 😘😚😎
Hiç en ufak sorun yaratmam gecenin kaçı olursa olsun üşenmeden istediğinin fazlasını bile alırım
Babası alsın babası da bana çikolata alır alırsam değer mi değmez şimdilik :D babası biraz dssaklı birisi :D
Almam çünkü bu gibi durumlar için yedek stoğum olur 😊
alınmaz mı alırım tabi sevgili olmak bunu gerektirir
Alirim cikolatayi bulmaktan kolay ne var en yakin benzinligin marketinde
Hemcinslerin uzaya çıkıyor at nalı kalk kendin al derim.
sonuçta sevgilimse en değer verdiğimdir ve tabikide alırım neden almyim
Bikeresinde istemişti bana götürmüştüm o günde arkadan vermişti. testislerim hep kan olmuştu😖
Uyuyorsam almam zıkkımın kökünü yesin karım olur aş erir ayrı mevzuu.
hayır gecenin bir yarısı çikolata alıp oraya gitmem
Kaç gündür regl soruları görmekten midem kalktı. Ne reglmış arkadaş. Oluk gibi akıyor.
Alabilecek imkan içindeysem alırım, işi gücü bırakıp çikolata götüremem.
Yalana gerek yok ben gece üşenip lavaboya gitmiyorum çikolata almaya hiç gitmem😳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar