Soru daha çok erkeklere olsa da, kızlar siz kendinizi nasıl şımartısınız iyi hissetmediğimiz regl dönemlerini birazcık da olsa neşeli geçirmek için?
#nanelikedi
Öncelikle çektiği sıkıntıyı anlayarak hissederek yaklaşırım ben
Sonra kahvaltılar hazırlar, karnına sıcak su torbası koyup ayaklarına ve beline masajlar yaparım. Pamuklara sararım onu. O günü rahat rahat atlatması için elimden geleni yaparım.
Bravo size 🌹
Teşekkür ederim 😊
Tekrar teşekkürler :)
Sen mükemmelsin. Ben bu yaşadıklarını yaşasam ölürüm be :)
:))
İlgili olsun hediye de olabilir çikolata gibi şeyler bir de ben bağırınca ya da bir şey istiyince haklısın olur güzelim desin yeter en önemlisi ise göğsüne yatırıp saçlarımı okşaması bir andan da öperse çok iyi olur bu kadar basit işte...😊😊
Teşekkür ederim 😊
Sıcacık battaniyenin altında pineklemek, en sevdiğin çikolata, en sevdiğim şarkılarrr
Battaniye bu soğukta en sevilesi şey :)
Neden şımartılsın?
Erkeklerin öyle bir zorunluluğu mu var?
Zorunluluk demiş miyim?
sevdiğim şarkıları dinlemek, çikolata yemek, birinin sürekli benimle ilgilenmesi alttan alması, istediğim birine sürekli olarak bağırmak :)
Tatlılar ve güzel bir aşk ya da fantastik film izleterek
Her zamankine gore daha ince dusunce alttan alma bir dee morali yerine getircek kucuk hediyeler
Valla bana hicbirsey ise yaramiyor en iyisi yanliz kalmak
O igrenç bitkisel cayları hem yapsın hem benimle beraber içsin acıma ortak olsun
Yav herkes çikolata alıyo, biri de çıkıp al bu sıcak su torbasını senin derdine derman budur demiyo
Her şeye tamam denince bile gıcık oluyorum o dönem 😁
Asi olan bir kızı ne kadar şımartabilir önce bunu tartışalım.
Tek tavsiyem sevgilinizin üstüne her zamankinden fazla düşün karşılığı iyi kötü gelir
Regl döneminde sıkıntılı, sinirli ve ağrılı bir süreç geçiren sevgiliyle, normal zamanda olduğundan daha çok ilgilenmeli, daha yakın davranmalı, ona sürprizler yapmalı, o evdeyken ya da çalışıyorsa işyerine güller göndermeli sonra da bir kaç akşam mutfağa girip ona yemek yapmalı, o yemeği de özel bir gün kutluyormuş gibi mumlarla donatılmış bir masada, romantik bir müzik eşliğinde kırmızı şarapla sunmalı, yemek sonrası ona masaj yapmalı, başını omzumuza yaslayıp saçlarını okşamalı, saçlarıyla oynamalı.
cidden çok kardeşimsin eksi veren bayan. hem de acaip kasharmışsın bunu anladık.
Regl dönemi ne kadar hassas olsa da bazen kadınların bu durumu çok abarttığını düşünüyorum.
Yani en ufal şeyde regl sancısını bahane etmeniz insana kafayı yedirtiyor.
Asıl sizin erkekleri şımartmanız gerek çünkü o halinizde size katlanıyor...
Evet bunlar yararlı bilgiler de bil bakalım ne eksik?
:))
Onun ihtiyacı güzel iltifatlar ile kendisini güçlü hissetmesini sağlamak
Hiçbir şey demeyin. Sarılıp arkasından elini karnında gezdirin. Sakinlesir.
Sevgili şımartılırsa tepemize çıkar bide onla uğraş dur işin yoksa.
Nutella alırım yüzümüze bulaştırmak suretiyle yeriz 😀
Ben komple uzak dururum. Hiç işim olmaz bulaşmam 😂
Kendi haline birakmak en sagliklisi
Cunku iyi ya da kotu naaparsak sinir olacak :))
Karşındakinin aklını okuyarak. Çünkü bizden bekledikleri şey tam olarak bu.
En İyi Görüşler