Regl oldum okul başlıyacak biliyorsunuz okula giderken 2 ped birden takıyorum okulda değiştirmiyorum
Sizce arkadan pedimi arkadaşlarım görürmü ve ya regl olduğumu anlarlarmı?
Sizce arkadan pedimi arkadaşlarım görürmü ve ya regl olduğumu anlarlarmı?
Bu çok doğal bir şey bırak anlasınlar. Biraz kendine güven, kimseye ezdirme kendini. Yoksa kadına şiddet artarak devam edecek. Sen kendine saygı duymazsan, haklarını bilmezsen kimse bilmez. Ama bende lisede ilk gün korkusu yaşardım. Benim ki ama ders korkusuydu ;)
dünyada 1 tek sen mi oluyorsun ya da yanında ped götürsene ne olacak ki
Anlamazlar, ayrıca üstteki pedi çok fazla bırakmamanı öneririm ve ilk günler arkanı kapatacak şeyler giymen seni rahat hissettirecektir :)
Okul saati oldukça uzun bir saat 2 veya 3 saati geçmemesi gerek, sağlığın için buna dikkat et lütfen
2 kat giyeceğine gece pedi tak 2 kat pede eşit olur ayrıca anlaşılmaz arkandan 2 kat ama önemli olan rahat etmen. Ben molepdin gece pedinden kullanıyorum öneririm. Genellikle reglim çok yoğun gelir ve arkama bir kere bile akmadı. Bir kaç arkadaşım arkasına geçme şikayeti yaşıyordu bende onlara önerdim şu an çok memnunlar
Herkesin "kanka arkamda bir şey var mı" diye sorduğu kankası vardır seninde olmalı
İkincisini tam orta tarafa tak birleştir anlasımaz
Yanında taşı neden böyle yapıyorsun ki
Neden üsüste?
aynen
Çok kanaman olmazsa dışa çıkmaz ama iki ped kabarık durmaz mı
arkadaşlarına sor görcek olanlar onlar
Belli olmaz nasıl olsun.
anlaşılır tek kullan sık sık kontrol et
Anlasinlar nolcak sonucta bu doğal bir döngü..
pantolon varsa anlasılır
Anlasınlar ne olacak sanki
neden boğuyosun o değerli şeyi :D
Evet belli olur cocuk bezi gibi o ne öyle :)
Wc de değiş
anlamaz merak etme
Tahrik oldum
kaliteli ped kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar