Kızlar regl takibi için kullandığınız uygulamaları söyler misiniz? Orkid regl takvimi indirmek için uygulama mağazasına girdim fakat bulamadım, halbuki çok iyi diyorlardı. Bana daha iyi, sağlam uygulamalar söyleyin lütfen, indirmek istiyorum. Daha bir sürü uygulama var ama karar veremedim.orkid regl takvimi
Özel Günler & Hijyen konusunda 850 cevap paylaştı.
Mobil uygulama mağazalarında çeşit çeşit, ücretlisinden ücretsizine birçok regl takvim uygulaması mevcut. İstediğini indirip deneyebilir ve sana en rahat gelen, kolayca kullandığın ve takip etmeni kolaylaştıran uygulamaları tercih edebilirsin.
Şunu da belirtmeliyim; Orkid regl takvimi indirmek artık maalesef mümkün değil. Çünkü android ve iOS uygulama marketlerinde bu uygulama mevcut değil. Bu, beni de çok üzen bir durum, seni anlıyorum. Yine de dediğim gibi artık regl takvim uygulamaları da çok çeşitli ve kullanışlı. Beğendiğini seç ve onunla devam et derim ;)
Özel Günler & Hijyen konusunda 392 cevap paylaştı.
Ben de uygulama mağazasına baktım da Orkid regl takvimi indirmek için, bulamadım. Önceden varmış demek ki. Benzer birçok regl takvimi uygulaması var, onlardan beğendiğinizi seçip kullanın.
Bir ara karıştırdığım için Pepapp kullanıyordum. Tatlı bir uygulamaydı. Ama artık uzun bir süredir telefonun notlar kısmını kullanıyorum. Tarihi yazıyorum geçiyorum.
En İyi Cevaplar