Sevgilime karşınasıl yaklaşayım?

3.5 ay önce sosyal medyada tanıştık. Anlaşamadığımız hiçbir konu yok gibi. Ama şehir olarak uzaktayız ve daha hiç buluşmadık. İlk 1. ayda benim neden çiçeğim yok dedim diye bana çiçek aldı ama gerçekten güzeldi. Onun dışında da maddi olarak zorda olduğumu biliyor ve borcumu ödeyemeyince 2700 kadar para attı bana sağ olsun. İşte ileride ben nereye atanırsam oraya gelecek falan.
Ama asıl kırıldığım mevzuya gelelim
Doğum günümden önce hep ne yapsak falan diye soruyodu, ben de bir şey istemiyorum düşünmen yeter dedikçe hep bir şeyler yapma derdindeydi. Telefonda konuşurken gül alacaktım kalmamış, peluş baktım beğenmedim falan dedi.
Hani insan böyle bakınca bir şeyler yapacağını düşünüyor ama hayır. Sadece beraber okuruz diye aldığı kitapları kargoladı doğum günümde. Ve bir not bile yoktu. Ben de dedim ki ona maddi olarak senden hiçbir şey istemedim beklemedim zaten ama bari bir not yazsaydın dedim. Haklısın işte senin evden çıkmanı bekliyorum, telafi edeceğim çok özür dilerim falan dedi. Defalarca evden çıktım, dedim hani geçen böyle demiştin, o nedendi falan. O da dedi ki sana bir sürprizim var ama sen atan öyle falan dedi. Yani ne bileyim, beklentiye girmemişken kendi beklentiye soktu. Sadece sevgi sözcükleri falan duyuyorum ama zaten bi insanın yapabileceği en kolay şey bu. İçimde bi kırgınlık oldu ve hâlâ geçmiyor ne yapacağımı bilmiyorum
Sevgilime karşınasıl yaklaşayım?