Konu ayrılığa kadar gelmişti bugün bana çiçek aldı ama o kızı hala takip ediyor o kadar kavgaya ayrılığa gelmesine rağmen hala takip etmesi onu çıkarmaktansa senden ayrılırım gibi bi anlama geliyor benim için haksız mıyım ona göre davranışı sınır koymak neymiş sürekli karışıyormuşum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kankam ben sana şöyle bir hikaye anlatayım benim bir ilişkim vardı bunun bir arkadaşı vardı benim ismen tanıdığım yüz yüze tanışıklığım yoktu. Bazen instagramdan birisi ile konuştuğu zaman kim o dediğim zaman bu çocuk olduğunu söylüyordu içeriğini sorduğum zaman havadan sudan cart curt diyordu sana selamı var diyordu yani hem beni biliyor hem de sadece arkadaş olarak gözüküyordu. Neyse sonra biz ayrıldık ve bil bakalım ne oldu ayrılığın üzerinden daha iki gün geçmeden bununla görmeye başlamışlar haberleri geldi daha sonra ben gördüm sonra yine başkaları görmüş filan derken en sonunda çocuğun telefonunda bu kızın fotoğrafını duvar kağıdı olduğunu gören birisi bana bunu söylüyor ama artık netleşiyor aldatıldığım daha sonra bir zaman sonra ben gece yarısı öyle dolanırken bu kızla bir binadan çıkarken karşılaşıyorum sonradan öğreniyorum ki o çocuğun oturduğu bina neyse bununla araları bozuluyor galiba çünkü bu kız bozuntusu en son benimde arkadaşım olarak bildiğim ama meğerse sadece benim sadece öyle düşündüğüm bir çocukla sevgili oluyor üstelik bu çocuk bizi biliyor, görüyor ve tanıyordu. Senin ilişkinde ne durum var bilmiyorum ama eğer ayrılırsanız ilk iş o kızla beraber olacaktır diye düşünüyorum.
Gerçeği Biz bir sana söyleyelim yaşayarak Sen de öğrenirsin
Şifresi var aldatmiyor demişsin o kadar emin olma bacım. Belki wpdan konuşuyor belki başka bir şey ya da cidden iletişim halinde değiller ama kızı gözüne kestirmis gibi dikkatli ol
Şifresi varmış zaten bence problem yok
Aldatıyo slk mısın kızım sen az gözünü aç
Aldatmiyor sifresi var kizida biliyorum
E niye silmiyor o zaman amaç?
Diyor ki surekli durduk yere birilerini sildiriyorsun bana zarsri olmayan insanlar ben cikardikca devami gelecek diyor
Tamam sende yakışıklı erkekleri ekle o zamab
Arkadaşlıktan öte bir şey vardır kesin aç gözünü
Sifresi var oyle bir sey yok aralarinda kizida biliyorum ama bu kadar israrci olmasi bana kendimi degersiz hissettiriyor.
Bu gözler neler gördü bu kulaklar neler duydu bacım kimseye güven olmaz altından mıymış ablanınki ayrıca bu ısrar ne
Çok safsın
Niye
Sor kendine bunu
Degerin yok demekki