Kız arkadaşım yüzük almamı istemişti geçen hafta bu yüzüğü almıştım ona neyse beni eve aldı oturduk denedik ufak geldi parmağına biz de değişim için tekrar gönderelim dedik tabii yüzüğü takmışken elini öptüm sonra zaten çıktım yüzüğü değişim için kargoya verdim yüzük dün geldi şimdi kız sabahın 08:03'te beni arıyor ben evdeyim eğer evdeysen al gel yüzüğü deneyeyim dedi ama seni eve alamam diyor ben kalkıp 8350 liraya yüzük aldım sana olmadı değiştirdim o kadar uğraştım ama kız bana kargocu muamelesi yapıyor neymiş efendim beni eve alamazmış Gören olurmuş bir de geçen sefer elini öpmüşüm bana göre normal olabilir ama ona göre yanlışmış sanki elini değil de başka bir yerini öpmüşüm ben de gitmedim çünkü ben kargocu muamelesi köpek muamelesi görmek istemiyorum benim insan gibi bir muameleye ihtiyacım var haksız mıyım hayır bir de trip atıyor ya sanki kötü bir şey yapmışım gibi
Böyle bir muameleyi hak ediyor muyum bende insan değil miyim?
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
2 gü
Haksızsın. Kızın sınırları varsa saygı duy? Ayrıca sevgiliyken de öncesindeyken de bilmiyor muydun nasıl bi tip oldığunu? Böyle tiplerler beraber oluyosunuz size müstehak bile. Paramı yedi diye de zırlarsınız pauahhahah Not: erkeklerin kadınları eleştirdiği ağızla eleştirdim. Kendini bktan hissettiysen umrumda bile değil.
0
1 Yorumla
Soran
2 gü
Başta kızdım bu yorumuna ama sonra mantıklı düşününce haklısın bence de ayrılmak en doğrusu
Sabahın köründe acele etmesi tuhaf öğlen bir yerde buluşursunuz evleriniz yakın mı?
0
8 Yorumla
Soran
2 gü
Hayır acelesi yok ne zaman müsait olursan o zaman vereyim dedim zaten bugün ve yarın izinli boş vakti çok aklınca bana vakit ayırmak istemiyor ama 3 kuruş para için elaleme 12 saat köle gibi çalışıyor
Ben altıma yatsın demedim ama değer verdiğim insanın en azından bana biraz değer vermesini isterim gel buyur otur bi çay iç muhabbet edelim dese dünyanın sonu mu gelir yani
Düşünsene sen sevgiline elinden gelenin en iyisini hediye alıyorsun ve o sana diyor ki gel kapıya hediyemi ver git seni içeri alamam bu sana koymaz mı insanın bir gururu olur biz kargocu muyuz
İşte bende öyle dedim ama bu sefer de kızıyor istersen geri iade et diyor bir yere giderken sınava sınava iş görüşmesine beni çağırıyordu ben götüreyim diye ama sırf benle buluşmak için buluşmaya gelmemek için bahaneler buluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Haksızsın. Kızın sınırları varsa saygı duy? Ayrıca sevgiliyken de öncesindeyken de bilmiyor muydun nasıl bi tip oldığunu? Böyle tiplerler beraber oluyosunuz size müstehak bile. Paramı yedi diye de zırlarsınız pauahhahah
Not: erkeklerin kadınları eleştirdiği ağızla eleştirdim. Kendini bktan hissettiysen umrumda bile değil.
Başta kızdım bu yorumuna ama sonra mantıklı düşününce haklısın bence de ayrılmak en doğrusu
Sen abartıyorsun hayır mı yaptın orangutan seni almasaymışsın
Kimseye yüzük borcum mu vardı mal
Almasaydın o zmn grzkalı
İnşallah sende Ömür boyu evde kalırsın çürürsün turşun kurulur ipini koparmış it. kopuk
Ne AJZJSJXJSJXJSJSJ sen nasıl bir deccalsin inşallah kız sendne kurtulur görgüsüz ayu
Ben onu mutlu edeyim diye elimden geleni yapıyorum o neden bana öyle davranıyor ki sevmiyorsa desin ki sevmiyorum sen yoluna ben yoluma
Sabahın köründe acele etmesi tuhaf öğlen bir yerde buluşursunuz evleriniz yakın mı?
Hayır acelesi yok ne zaman müsait olursan o zaman vereyim dedim zaten bugün ve yarın izinli boş vakti çok aklınca bana vakit ayırmak istemiyor ama 3 kuruş para için elaleme 12 saat köle gibi çalışıyor
Ne kadar süredir sevgilisiniz?
Aylar oldu
Ki 2 senedir tanışıyoruz beraber aynı işyerinde de çalıştık
Enteresan ailesi seninle sevgili olduğunu biliyor mu çekiniyor da olabilir
Ailesi bilmiyor ama zaten bir ablasıyla beraber kalıyor ablası da evde değil ona göre çağırıyor
O zaman haklısın şimdi o yüzüğü aldığına da pişman olmuşundur her şeyi zamana bırak
Bakalım hayırlısı eğer böyle devam ederse yüzüğü iade edebilirsem iade edeceğim
Vermesinimi bekliyodun 🙄
Ben altıma yatsın demedim ama değer verdiğim insanın en azından bana biraz değer vermesini isterim gel buyur otur bi çay iç muhabbet edelim dese dünyanın sonu mu gelir yani
Haklisin
Düşünsene sen sevgiline elinden gelenin en iyisini hediye alıyorsun ve o sana diyor ki gel kapıya hediyemi ver git seni içeri alamam bu sana koymaz mı insanın bir gururu olur biz kargocu muyuz
Ay bu altın rengi en sevmediğim
Konuyu anlamadım yani yüzük 💍 aldın ama o seni ciddiye almadı mı?
Boynuna atlaması lazımdı:)
Altın rengi değil altının kendisi 😃😃
Hayır yani sanki yüzüğü o sipariş etmiş de ben kargocuymuşum gibi kapısına gidip kargosunu teslim edip dönmeliymişim gibi davranıyor
güzelce ifade ettin mi
Evet açık açık yüzüne vurmadım ama o kadar da aptal olmadığımı belli ettim 😊
Dışarda buluşun
İşte bende öyle dedim ama bu sefer de kızıyor istersen geri iade et diyor bir yere giderken sınava sınava iş görüşmesine beni çağırıyordu ben götüreyim diye ama sırf benle buluşmak için buluşmaya gelmemek için bahaneler buluyor
degilsin demek
O zaman kısasa kısas