Çünkü bazen kızları görüyorum Pandoralar, Sephoralar, Gucci, Dior, Kikolar, iPhone aldırmalar. Hangi erkekler bunları yapıyor? Araplar mı? Off hangi kadın istemez ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O iş öyle değil o tip adamların her türlü hırsını aldığı metrese dönüşüyor onlar. Kimisi kapatma kimisi başka şey. Acile falan geldikleri oluyordu dayak yemiş biçimde. Hatta sonradan duydum adam şikayet etmesin diye araba almış. Bu sadece cinsellikle falan olmuyor yani. Nitekim Dubai'de çok daha kötü örnekleri var.
Ne tuhaf hayatlar
İstemeyin. Zamaninda banada yapildi kötü karakteri maskelemek içinmiş hepsi alsin kafasina ççalsın
Nasıl yani neden
İşte alsi döktü kafamdan, ben zaten hali vakti yerinde ailedenim, ama lüks bi yaklaşım olunca gözüm boyandi, ama değmezmiş
Ben istemem birdaha , cunku inan bir muddet sonra bıkıyosun.
Ve sevilmedigini anliyosun , guc gostergesi. Ve kendi egosunu besliyor.
Evet bi defasında yaşamıştım iyi hissettirmiyor
Çoğu erkek ayrılınca geri istiyo onları hdvdnxjsvhckdgd
Yok be öyle erkek olmadı hiç
Vardır da onların da kusurları vardır kımse mukemmel ıyılıkte degıldır
Haklısın karakteri olmayan her kız ister bunları
Benimki Kürttu yaptı hepsini en sonunda hamile bırakıp benim diyemedi bile bebeği ama iyisini bulursab bunları yapanların hayat guzel
Her şey hediye para mı? Her şeyim var ama mutlu değilim.. Sana değer veren önemseyen biri olsun bunu parayla ölçme
Hmm öyle mi dersin
Değer veren biri var mı ki
Öyle birine denk gelmeni diliyorum
Var tabi ama çoğu bir şeyler karşılığı yapıyor. Gerçekten sevip yapanlarda var tabii
Hiç bı gururun yk
Birde utanmadan söylüyor ara sokak kızları
@Umut8272 he gardaş la bunlar paraya tapiolar
Erkeklerde bize tapıyor😝
Erkekler size mi tapıyor ahahaahahah cinsellik için erkek boşalınca bak bakalım yüzüne bakıyor mu kullanılıp atılıyorsunuz hala ne diyor ya ahahahah
Cinsellik karşılıklı olan bişey iki cinsiyetinde ihtiyacı
Ayrıca güzel bi kadını bi erkek sürekli ister
Hiç istemiyorum güzel de olmasin
Onu biliyoruz bende dedim ki senin tapıyor dedin geçici bir cinsel rahatlama için geçici bir davranış hevesi hala kendini geliştirmemis düşüncelerini paylaşmaya merakliysan yazılımcı girişimci bilim insanıyim artık sus
Yazılımcı olman seni çok zeki yapmıyor aksine yazılımcılarında canımsın olduğunu düşünüyor
Meslek yarıştıracaksak bende akademisyenim
Bende araştırmacıyim ben yıllardır gece gündüz kendimi geliştirdim uykusuz kaldım yani zeka olarak senden üstün olduğumu biliyoruz burad konu kızların kullanıp atılması kimsenin kıza taptigi yok
Ya çalış kendin al boş ver
Kendimde alıyorum tabii ki ama bi erkekle neden konuşayım ki o zaman
Kendi paranı kazan bekleme kimseden bir şey
Var tabiki
Ben.
Var evet