Bir kız var iş yerinde komşuda çalışıyor aramızda samimiyet yok market olduğu için sık sık gidiyordum beni görünce gülümsüyordu aslında iyi kız ama bir şey anlamadım sonra bana çikolata verdi ailesini biliyorum evlenecek bir tip ama ben henüz evlilik düşünmüyorum bir yandan da kafamı kurcalıyor ben yüz vermeyince o da bana bakmıyordu ama yine geçen doğum günümü unutmamış kar küresi almış sessizce tebrik ederim deyip masaya bıraktı 2 yıl olmuştur tanışalı herhalde hâlâ unutmaması çok garip
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ailesini biliyorum evlenilecek bir tip yazmışsın ama bazen bir insan ailesi ile tamamen zıtlık teşkil ede bilir... Gelelim kızın kendisine anlattığın kadarıyla kız sana abayı yakmış... Sen aslında direkt sözlerle olmasa da davranışınla umut veriyorsun... Eğer düşüncen yoksa bu durumda bir şey söylenmez ama davranışınla belli et bence...
Bu erkeklerin böyle alıklığı beni patlatıyo evlensene manyak en kötü bi git kahve iç kızı tanı
Hoşlanıyor romantikte kiz. kar küresini ince düşünen biri alır
O resimlerden Pp ye koyan var mı ya ben sadece telefon duvar kağıdına yapıyordum djdjr
Cok var yapan
Kiz sadece iyi niyetlilikle vermiş olamaz'mi?
Bas nikahı