aslan burcuyum, Ağustos ayındayım ve benim de doğum günüm genelde sıradan geçer, abartılı kutlamaları pek sevmem. bu arada doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara.
Kesinlikle katılıyorum aslında bu bir tercih değil öyle oldu hayat buna götürdü bilmiyorum konuşabileceğim kimse yok futbol konuşmayı sevmem veyahut başka kirli işlerden, konuşmayı sevdiğim şeylere de insanların çoğunluğu ilgi duymaz felsefe tarih arkeoloji astronomi metafizik dinler tarihi vesaire
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
3 Nisan doğum günün kutlu olsun nice yaşlara.
aslan burcuyum, Ağustos ayındayım ve benim de doğum günüm genelde sıradan geçer, abartılı kutlamaları pek sevmem. bu arada doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara.
Teşekkür ederim sağolasın aynı desene
Doğum günün kutlu olsun hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏 nice mutlu yıllara inşallah 🙏 🥳🤩
Teşekkür ederim efendim bil mukabele Allah size de en güzel şeyleri nasip etsin
Rica ederim ne demek 🙋🌸💞 teşekkür ederim iyi geceler 🙋
Sağolun efendim hayırlı geceler
Doğum günün kutlu olsunnn✨
Yani sıradan geçer arkadaşlarım vs kutluyor o kadar ya da basit ufak sürprizler ekstra bişi olmuyor
Allah razı olsun Hanımefendi Allah herşeyi gönlünüzce en güzel şekilde versin.
Bende sıradan genelde yürüyüşe çıkarım her zaman yalnızım ondsna alışkınım doğum günleri de herhangi bir gün gibi
Hiç kutlayan olmuyor mu çevreden vs
Bilen kimse yok😆 Her zaman yalnız olmuş bir insanım ilim ehli buna mahkûm oluyor
Hep yalnızım zaten kimseyle konuşmuyorum pek
Hiç kimseyle konuşmak konuşmamakta pek olmaz gibi ya evet yalnızlık bazen güzeldir ama fazlası da bilemedim
Kesinlikle katılıyorum aslında bu bir tercih değil öyle oldu hayat buna götürdü bilmiyorum konuşabileceğim kimse yok futbol konuşmayı sevmem veyahut başka kirli işlerden, konuşmayı sevdiğim şeylere de insanların çoğunluğu ilgi duymaz felsefe tarih arkeoloji astronomi metafizik dinler tarihi vesaire
Uzun zamandır yalnız kalınca buna alıştım biraz beni yormuyor
Anladım, hakkında hayırlısı olsun diyeyim
Amin inşAllah senin için de aynı şekilde Allah herşeyi gönlünce en güzel kolay ve hayırlı şekilde versin bela varsa hayır kılsın
Mart ayında doğdum.
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllara 🎊
Allah razı olsun bil mukabele efendim
Doğum günün kutlu olsun. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Teşekkür ederim Allah razı olsun efendim bil mukabele
Rica ederim ☺️
🪷🐈😂
Yanlış emoji :)
Bir an kedi olarak gördün zannettim
Doğrusu şu 🪷🐈🥳
Kedi var😅
İyi ki doğdun.
5 Nisan .
Teşekkür ederim mm
Ibo gozlerin neden dolmus
Yok ya güneş çarpma