8-9 aydır çalıştığım bir işyerinde sürekli beraber takıldığım 4 kişilik bir arkadaş grubumuz var.
İçlerinden Arda’nın doğum günü yaklaşıyor ve ona ne hediye alabilirim hiç bilmiyorum? 20’li yaşlarında, bilişimci, defter kalem kullanmıyor, sadece laptop kullanıyor, içeceklerle arası bizim zorumuzla bize eşlik etmek için Türk kahvesi içiyor arada bir. Hoşlandığı bir karakter falan da yok ki o karakter figürlü anahtarlık alayım diyeyim.
Bir de basit bir hediye olmalı çünkü sevgilisi yok, boşlukta olduğundan sanki her an benden hoşlanacak gibi hissediyorum. Ya da benim de sevgilim yok uzun süredir, benim de boşlukta olduğumu düşünüp benim de ondan hoşlandığımı falan sanmasın.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ardaya 4lü boxer takım alalım
Bütçenle güzel bir fikir verebilirim
Maksimum 500₺ ver bakalım güzel fikir
Yoksa fanlı fansız bir laptop standı ya da kablosuz şarj özelliği olan bir telefon standı olabilir arabası varsa arabasına da kablosuz şarjlı telefon tutucu olabilir
kablosuz şarjlı telefon tutucular biraz bütçemi aşıyor. Bir de az samimi olduğum biri için bu kadar para vermeyi gereksiz görüyorum
Yani hiç sallamadığın biriyse bir mouse mouse pad klavye yapıştır gitsin o zaman
Öyle biri olduğu için hediye almakta bu kadar zorlanıyorum asıl. Ve dümdüz sıradan biri ya. Yani sen bana burada yüz tane hediye say ben hepsine olmaz derim. Mesela mouse kullanmıyor o laptopun touchpadinden hallediyor işini. Klavye desen o da aynı şekil
O zaman niye bu kadar sorguluyorsun ki al geç bir şey işte kupa al ya da hangi takımlı onun bardağından alıver işte
içeceklerle arası yok bizim zorumuzla bize eşlik etmek için Türk kahvesi içiyor arada bir
Takım da tutmuyor
Alma hediye falan 😂😂
Birinin hediyesini ortak ol sen
Sorabileceğim tek yakın gördüğüm kız arkadaşımla da aynı gün doğum günleri.
Yani ne dedi
Yani ona da soramam doğum günleri aynı olduğundan
Bence çok takıyorsun böyle şeyler kafana genelde de böyle misin
Evet 😂😂
Baksana böyle yaparak önemsemediğin birini önemsemiş gibi oluyorsun benden söylemesi😂😂
Ama gerçekten önemsemiyorum. Yani aldığım hediyeyi sevip sevmemesi umrumda değil. Sadece işine yarayacak bir şey olsun istiyorum
İsteme işte salla gitsin😅
Hayat bunları kafaya takılacak kadar uzun değil
Kupa all
içeceklerle arası yok bizim zorumuzla bize eşlik etmek için Türk kahvesi içiyor arada bir
Bilişimciyse büyük boy sade bir mousepad Hem işine yarar hem de sıfır romantik mesaj taşır için rahat olur
Mouse kullanmıyor
Arga güler forması al