Sevgilime ufak bir şey almak istiyorum özellikle kolye ya da parfüm ama kararsızım, alacağım parfüm kokusunu beğenir mi, nasıl kullanıyor bilmiyorum, kolye de takmıyor öyle ama hiç sormadım da takıyor musun diye, bilemedim sizce
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir fikrim yok erkeklere ne alacağımız hakkında 😍
Aslında basit de biz bulamıyorux hahaha
Öncelikle yaş aralığı ve segilinden bahset mesela sporcu atletic ya da iskolik bu tarz fikir alman daha güzel belkide farklı fikirler ortaya xikar
Ben 21 o 27 yasında yani normal biri ama bu aralar maddi durumı biraz yok olunca rakıya falan gidicez yani reklam pano işini yapıyor o bana önceden gül kolye küpe almıştı ben de alıcam da ne alsam ki kolye kullanıyor mu bilmiyorum ki
Evde pasta bile yapsan mutlu olur hediyenin bence manevi boyutu önemli ya da iki duble rakı al başbaşa için mutlu eder onu
Benimde pek maddi durum yok açıkçası bu aralar ihtiyaclarımı aldım ondan dolayı bende rakı masası kuramam bu aralar ama yinede ufak bi hediye alırım
Ve bugün kek yaptım dedim yanına gittim bana niye söylemedin dedi mesela ama erkeklere bişey yapıp götürümce değer bilmezler o yüzden yapmam götürmğm ufak bişey alırım anca
Ve o rakıyı evde değil genelde mekanda içerler ocaknasunda bizde oraya gıdıcez arkadaşıyla falan
Bilmiyorum ama ufa tefek te olsa düşünüp yapman yeterli diye düşünüyorum
Tabi yeterli olur onun için o değer bilir benim parfüm istedi saklamak için arabasıns sıkmak için unuttum onu vericem daha ama ben başka bişey de almak istiyorum
Seninde maddiyatin belli
Yani bu ara biraz gitti ailemde de aynı annemin ilaçlarına falan ev tasıdık ona gitti bu aralar ondan yami benim var cebim de para ama kıyafet alırcam o yüzden geçen gün alfım 2000 bin ayakkabı ya gitti çanta falan aldım tişört falan yine alıcam kışlıkların iyice çıkmasını bekliyorum ondan ama yinede param az
Ama parfüm kolye çiçek gibi bu tarz şeyler alabilirim onlara var durum tişört falan da var ama rakı masası kurmak için o kadar veremem
Şöyle düşün almak zorunda deilsin illa mutluluk parayla değil senin tercihin genede
Ya biliyorum değil ama bi ufak mutlu olsun jest olsun aradaki bağ güçlensin iyice her zaman erkekler hediye alacak diye bişey yok ki kadında alabilir o yüzden
Tabiki öyle ama ne bileyim mesaj atarsan fikir veririm
Yazdım
Parfüm