Bi insanın değer verdiği bir şeyi böyle değersizleştirmek çok çirkin bi davranış. Bide arada duygusal bağ varken... Seviyor olmamız bile gerek olduğunu gösteriyor
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi insanın değer verdiği bir şeyi böyle değersizleştirmek çok çirkin bi davranış. Bide arada duygusal bağ varken... Seviyor olmamız bile gerek olduğunu gösteriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır bende çiçek almayı istemiyorum gereksiz buluyorum ve benim en yakın ve samimi arkadaşım çiçekçi ben yazık diye düşünüyorum çiçeğe o kadar para verecekleri yere on para ile daha güzel kalıcı şeyler alınabilir gümüş set olur gümüş kolye çeyrekli bileklik ayıcık ya da çikolata kutusu gibi şeylerden yanayım ben
Cimri cimri konuşma bi çiçeği çok mu görüyorsun sevdiğin kadına
Cimrilik ile alakası yok ben çiçeğe ücretsiz alırım zaten ama o çiçek 2 gün ömrü var ona para vermek mantıklı gelmiyor sadece onun yerine kalıcı bir şey almakyı tercih ederim yapay çiçekte aynı çiçeği alıyorsun sonra 1 ay sonra çöpte yazık bence ama cimrilik ile alakası yok 3 bin TL çiçeğe vereceğime 5 bin TL gümüş set alırım daha iyi ya da 15 bine çeyrekli bileklik hiç olmasa günlük kullanır
Hep değil de arada alınabilir ya
Alsak bir dert almasak bir dert 😅😅😅
Almayınca daha büyük dert
Neyse biz gene almaya devam edelim 😅😅
Nasıl istiyorsan öyle olsun
Herkesin sevgi dili başka
Kapatılsın.
Bence arada alınabilir
Direkt
Kapatılsın
Kesinlikle
Yıldönümünde yeterli