Mesela sevdiği, beğendiği ruju o demeden alıp ödemek sizin için normal mi yoksa bana ne mi dersiniz
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela sevdiği, beğendiği ruju o demeden alıp ödemek sizin için normal mi yoksa bana ne mi dersiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevdigin insana bir şey almak neden anormal olsun ki?
4 senelik sevgilim sadece buluşunca hediye verdi başka yok asla almadi
Çocuğun belki maddi durumu kötüdür parası yoktur bilemeyiz. Ama seven adam kesinlikle bir şeyler yapar fedakarlık gösterir. Tabi ki sevgiyi sadece para hediyeyle ölçmek yanlış ama bilmiyorum ya hani böylesi şeyler gerçekten karmaşık konular
Maddi durumu kötü olsa kendine 18 bine parfüm almazdı durumu iyi sevgisi ilgisi de iyi de hediye konusu kafamı karıştırmaya basladi
Başlar da ben sakin alma derdim ergendim alınması ayıp gelirdi şimdi büyüdüm değişti durumlar
Sence nasıl aldırmasini saglayabilirim
Kanka sizin iş hiç normal gelmedi kendine 18k ya parfüm alan adam eğer kizi seviyorsa ona 50klik parfümde alir almıyorsa hiç aldirmakla uğraşma ilk kendini sevdirmeye çalış çünkü seni seviyor mu sevmiyor mu ilk akla gelen soru bu
Seviyor ya şüphem yok tek aklimi kurcalayan konu buluştuk tamam almış bisiler ama mesela ben parfüm ruj vs beğeniyorum ben alayım mı demesini beklerdim açıkçası ya yanlış anlar diye korkuyorum paragöz sanar falan
Yol metot var mı önerdiğin
Haa sizin mesele farklı çok basit enişteye biraz pickmelik yapacaksın üstüne biraz acitasyon. Atıyorum şu x ruju çok begendim ama bu ay param yetmez almaya diye zaten enişte konuya uyanip halleder birde ilk kez bir şey aldirdiktan sonra sürekli ov işte sevgilimin aldığı ruju kullanamya kıyamıyorum vs vs diye onu teşvik et
Anlar heralde ya arada yapıyorum onu da mesela geçen kirpik alırken attim ödeme kısmını anlamafim nasıl odeyecegimu söyledi almadı yinr fkfkdkdkd
Enişte dünyaya yeni gelmiş anlaşılan djdjdjdj işin zor Allah kolaylık versin jdjdkdd
Ya biraz alık evet fjfjdjdj ben kırılınca küsünce de anlamiyo uyuyo
Benim buna açık açık al demem de olmaz şakasına diyince oha askik utanman da yok yapiyo
Valla zor iş cidden ne desem boş, bol bol enişteye göndermeli reels at tek çözüm bu jdhdjdj
Dümdüz bunu bana alsana desem ayilik olur mu ya fkfkdkfkd
Kötü gözükür müyüm
Yok ya bende şahsen çoğu zaman işten güçten düşünemiyor böylesi durumlarda trip yiyeceğime direkt şunu al demesi hoşuma gider
Ama her erkek farklı senin hoşuna gider o belki soğur tripte atmam hiç
Bir de bugüne kadar hiç istemedik ya afallwr birden bunu usulunce yapmalıyım bence
Valla işte daha sen bir şekilde ayarlayacan, işin zor ne yalan söyleyeyim
Elbette alırım aldım ama değerimi bilmediler
Insan sevdigine alir 🖤
Alırız