İkimiz de iyi şeyler söylemedik ve ona son mesaj olarak merak etme tekrar yazmam dedim anlamlı ve gönlünü fethedecek bir hediye almak istiyorum yardım olur musunuz?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çiçek al
araya biraz zaman bırakıp en sevdiği kahve eşliğinde ortak bir anınızı hatırlatan küçük bir kitap veya nostaljik bir parça alabilirsin, üstüne de uzatmadan dürüst bir özür notu eklersen yumuşar kesinlikle.
Uzakta şu an 1 sene sonra anca yakın çevremde olacak
Konuşmak istemiyorsa özür dilemene gerek yok bence, neden küstünüz ki?
Başka bı sehirde o yazın yakınima geliyor sadece o geldiği zaman görüştük sonra ben kpss çalışmaya başladım ve hiç aramadigimi söyledi vaktimden ona ayirmiyormusum bir saat bile bu aralar zaten sadece kendime zamanım var diğer türlü zamanım yok oda buna kırılmış ve bende anlasilmadigimi düşünüyorum başka sebeplerde var ama genel olarak hiç anlamıyor beni o beni anlamadikca bende anlamak istemiyorum
Anladım sadece senin onu unuttuğunu sanıyormuş, ben ona yazıyorum o beni takmıyor diye düşünüyor olabilir belki o da zor zamanlar geçiriyordur.. Bence vereceğin en iyi hediye ara sıra yazıp konuşmak olurdu ama işi direkt yokuşa sürmüşsün. Belki bir ara musaitliğini kontrol edip konser bileti ayarlayabilirsin, komik bir video atarsan sohbetin yine başlayacağına eminim. Bu direkt özür paketi göndermekten çok daha doğal ve affettirici.
Oda bana yazmadı ki hiç iki aydır evden çıkmıyorum sürekli ders çalışıyorum
Bilmiyorum belki eskiden genelde o yazıyordur sen hiç yazmiyorsundur şimdi kendi işlerine odaklanmıştır ama sen yine hiç merak edip adım atmamışsındır, senin hayatın yani biraz analiz etmen lazım
Evet genelde çok gurur yapıyorum bu huyumu sevmiyorum
Evet ve emin ol arkadaşlıkları da ilişkileri de mahveden bir özellik, bende de vardı ne kadar saçma bir şey olduğunu düşündükten sonra bıraktım ondan söylüyorum, her şey daha berrak görünmeye başlıyor sonrasında, sorunlarını soğuk olarak değil konuşarak çözmeye başlıyorsun, ve kendi eski gururuna sahip benzer kişileri sıkıcı görmeye başlıyorsun falan. Külliyen zarar yani sadece yerinde gurur yapmak lazım
Bende saçma olduğunu düşünüyorum ama hakli sebeplerim var benimde onunda vardır illaki ama hiç orta nokta da bulusamiyoruz bana adım atmiyosun hiç derdi o adım atınca ben ona hep bin adım giderdim fazla da değer veriyorum kendisine ama bazen bazı hareketlerinden ötürü çok olduğunu düşünüp geri almak istiyorum geri alınca yine aynı döngüye giriyoruz haklı haksız diye bakmıyorum olaya ama sanki manipüle edildigimi de arada düşünüyorum ondan sonra vazgeçiyorum adım atmaktan
O zaman nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin, sen de haklısın