Sevgilim benden para alıp kumara ve arkadaşlarına harcıyor, kendimi enayi gibi hissediyorum, bu ilişkide kalmalı mıyım yoksa ayrılmalı mıyım?

Sevgilimle ayrıl barış bi ilişkimiz var beni bu zamana kadar güzel bi yemeğe götürdüğünü görmedim veya güzel bir hediye, bana şu zamana kadar 200 300 TL'ye 1 balon ve 1 çelik kolye aldı hesaplarda da sadece çay paramı bi de çiğköfte paramı ödemiştir ben son 2-3 aydır 4500 TL para verdim toplam meğer kumar oynuyormuş kaç kere hesap ödedim kaç kere 2000 3000'e tişört aldım bi kere de alma demedi ben öğrenciyim o sanayide çalışıyor ben düşünüyorum beni çok seviyorsa bana biriktirir benim için uğraşır veya benimle güzel vakitler geçirmek için uğraşır ama bu aldığı parayı ya kumara ya da arkadaşlarıyla birlikte yiyor ben kendimi enayi gibi hissediyorum sevgilimle dışarı çıkarıyorum ailemden aldığım parayla büyük büyük hesaplar ödüyorum sizce napmalıyım nasıl çözebilirim
Sevgilim benden para alıp kumara ve arkadaşlarına harcıyor, kendimi enayi gibi hissediyorum, bu ilişkide kalmalı mıyım yoksa ayrılmalı mıyım?