Her şeyin pahalısını istiyorsunuz. Mobilyanın, arabanın, evin, düğünün, yüzüğün, ayakkabının, parfümün, hatta bir çiçeğin bile pahalısını istiyorsunuz. Gerçekten huzurlu musunuz? Bunlar mutluluk veriyor mu?
Sevgilime şu çantayı alsam mutlu olur mu?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyin pahalısını istiyorsunuz. Mobilyanın, arabanın, evin, düğünün, yüzüğün, ayakkabının, parfümün, hatta bir çiçeğin bile pahalısını istiyorsunuz. Gerçekten huzurlu musunuz? Bunlar mutluluk veriyor mu?
Sevgilime şu çantayı alsam mutlu olur mu?

Ben olsam hiç mutlu olmazdım ya 😂 Çanta güzel tamam da 490 bin nedir Allah aşkına, o paraya çanta alınır mı?
Gider Kemeraltı’ndan toptan çanta alır, çantacı açarım o parayla. Sevgilim de dükkânın açılışına bir demet çiçek getirsin, vallahi daha çok mutlu olurum 😄
Gerçekten bazı şeylerin pahalı olması onları daha değerli ya da daha güzel yapmıyor bence. 490 bin lirayı bir çantaya vermek yerine o parayla birlikte güzel bir şeyler yapmak bana çok daha romantik ve anlamli gelirdi
:D Sevgilisine o çantayı alan erkeğini Kemeraltı'ndaki tüm dükkanları, personeli ile birlikte satın alacak güçte olduğunu dikkate al güzelim ;)
Dostum, önce SEVGİ lim demişsin sonra parayla satın alınan şeyleri sıralamışsın? Gerçekten sevgilini mutlu etmek istiyorsan önce o lanet olası sigarayı bırak. Emin ol seni gerçekten seven kadın bu çirkin ve lüks çantaya sahip olmak yerine öncelikle sağlığını önemseyecektir. Tabii sigarayı bırakmadan önce bahanelerin arkasına sığınmayı bırakman gerekiyor değil mi? Açıkçası kötü alışkanlıklara bağımlılığı olan erkeklere "zayıf" gözüyle bakıyorum. Bir erkeğin her anlamda güçlü olması çekicidir 😉 .
Cem yılmaz örneğinde olduğu gibi sen de sigarayı bırakmak için sağlığını kaybetmeyi bekleme.
Bugünlerde kendimde farklılıklar hissediyorum. 7 Kilo vermişim. Biraz daha vereceğim. Sigaraya bırakmam ve kendime biraz daha bakım yapmam şart oldu. Sevgilimi istediğini yapmaya hazırlanıyorum. Sevgilimin gözlerine baktıkça sağlığımın mükemmel olacağını biliyorum. Biliyor musun, onun dudaklarından daha lezzetlisini henüz tatmadım ;)
Cevap
3Cevap
İki bacak arasını teslim eder bu çanta için o derece.
Bana alır mıydın
Sana Harrods mağazasını alacağım
Bana ver bu parayı ben araba alayım
Sen önce yolda yürümesine öğren. Ehliyetini alda gel :D
Alacağım yakında çatla patla
Alınca gel beni ormana götür :D
Tövbestayşinn
Hadi görüşürüz. Öpütm :? bye
Bayyss
Olmaz
Dostum, ara sıra kahveye de gel. Bi okey çevirelim. Hayatın bu sitede çürümesin.
Olmaz, 7/24 bu sitede olmam lazım
Bi kac gün gosteris yapıp koseye atar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?