Daha flörtüz, sevgili bile olmadık, hep hesapları bana kitliyor. İnsan bir elini cebine atar biraz ya, çağırıyor, yemek yiyelim mi diyor, olur diyorum, gidiyorum, hesabı ben ödüyorum. Tatlı yiyelim mi diyor, olur diyorum, gidiyorum, bana kitliyor. Alman usulü sevmezmiş, toplu ödenecekmiş hesap. Ee o zaman öde, Allah Allah, sinir oldum he. Demek ki sevgili olsak maaşımı onun hesabına bağlarım artık.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tabikide kadına hesap ödetmem gadası
Daha flörtün en başında tahammül edemiyorsan, çaba göstermek istemiyorsan ve hatta gözünü boyamak adına bile içinden gelip yapmak istemiyorsan bilemiyorum sen bu kızla niye çıkıyorsun.
Erkek ödemeli özellikle sen davet ediyorsan. Ama şunu yiyelim mi diye o ısrar eder buluşmanın bir kısmında o zaman ısmarlayabilir onun da durumu el veriyorsa.
Genel anlamda erkek kadının konforunu sağlamalı.
Öderim de bu mantıkta değil kullanıyor çağırıyorsa o ödeyecek. Paşama bak ya canı sıkılınca mekan gezmek isteyince çağır falan. :D
He uyuz oldum kanka anlamıyor burdakiler kız çağırıyor yiyor içiyor evine gidiyor
Baba zaten yiyici bir tip ya baktı sen yediriyorsun yiyor işte ve o senle manita falan da olmaz. Takılıyor kullanıyor sadece. Alnında keriz mi var yol ver geçsin?
Öyle yapıcam ya iki tabağa beş bin hesap ödeyeceğime 3 bin liraya en güzel spa salonuna gider hatunların elinden üzüm yerim keyif yaparım
Oha birde öyle yerlere mi götürüyon mk en lüks en pahalı ben burger kıng de hamburger yediriyon falan sanıyordum sdajkadskj Senin kafanı skm kanka la boş ver et altın kaplama mı mk sadkjhdas
maddi durumun yoksa herkes yediğini ödesin lakin benim maddi durum iyi olduğu için kızada bir yemeği çok görmüyorum ısmarlarım yani
Lüx restoranda 5 bin hesap ödüyor musun iki tabak yemeğe ilk gördüğün kıza
almanyada yasıyorum kanka ben yani şu an biri yok hayatımda lakin olsa mesela 100€ tutsada öderim benlik sıkıntı yok yanımdaki kıza ödettiricek değilim ama maddi durumun yoksa sen alman usulü yapabilirsin
Ha dur senin dilinden konuşalım :) 350 Euro öder misin bir yemeğe peki
ya ben sadece kız değil agalarım içinde öderim 350 değil 500 de öderim ki o kadar yiyilmez yani 350 euro dediğin aylık marketi bile geçiyor
İşte sizin asgari ücretiniz ve bizimkini karşılaştırınca bahsettiğim rakam bu rakamlar kardeşim absürt rakamlar yani
dediğim gibi bak diyorum ki maddi durumun yoksa yapma zaten bende var ben o yüzden yaparım diyorum
Konu para değil hala anlayamadılar ah ah neyse boş ver
yani çok parası gitmesin diye simit felan yemeye giderim veya lahmacun yeriz:)
Yaaa ne güzel kadınlar var böyle düşünsün bir kadın kartımı patlatırım değer çünkü böyle insanlara biz avcılara denk geliyoruz hep
:)) teşekkürler iltifat ı sanırım😇😅
İltifat tabiii küçücük detaylarda gizli her şey
Param olduğu sürece herhangi biri bile olsa hesabı ben öderim
Aş evin mi var
Param olduğu sürece diyorum yrrm
Hayır hesabı erkek ödemeli
Lafa gelince herkes eşit ye iç ben ödeyeyim hadi ya
Çoğu kadın böyle bir eşitlik istemiyor ama bazı zıt kafalılar anlamaz bunu
Kaç kez buluştunuz?
Ödemem
Bende ödemeyeceğim
Paran yoksa flört neyine
Param var para meselesi değil bu flört ediyoruz diye paramızı niye yediriyoruz kardeşim
Birkaç kere parayı sen öde bir şey olmaz, kızın da hoşuna gider.
Bakalım
Çıkma o zaman zorla mı çıkartıyor
He gel gel gel bıktım ya
Erkek ödemeli
Abi biz niye çalışıp çalışıp elalemin kızına yedirelim kafan mı iyi
Kadın gibi estetik bir varlıkla aynı masada oturur böyle güzel manzaraya karşı yemek yiyeceksen hesabı ödeyeceksin. Ödemek istemiyorsan haydarla Ahmet’le Mustafa’yla oturup yemek yiyeceksin. Alman usulü ödersiniz.
O benim gibi yakışıklı adamla oturup yemek yiyor diye gurur duymalı hatun yok sanki lafları kez
Erkeğin hesap ödemesi erkeği eril yapar. Bu kadını çeker. Hesap ödemeyen erkeği kabul edecek kızın kendine saygısı yoktur.
Seni iyi zikerler he