Sevgilim beni seviyor ama ilgi ve çiçek yok, maddi durumu iyi biriyle böyle bir ilişkide ne yapmalıyım?

çocukla 4-5 aydır falan sevgiliyiz ve seviyor gibi, 6 ay platonik kaldım sonra da yazdım, 3 ay konuştuk ve bana istemediğini söyledi ben de konuşmayı kestim, 2 gün sonra seni aslında seviyorum, konuşmayı kesince fark ettim falan dedi, doğum gününde onun hediyesine çok özendim, birden fazla şey aldım ve çok güzel şeyler hazırladım ama o benim doğum günümde çok basit bir şey verdi ki maddi durumu çok çok iyi, çiçeklere bayılırım, repostlarım falan çiçek dolu ki olmasa bile çiçek çok güzel bir şey yani ama bana şimdiye kadar 1 kez bile çiçek almadı ne doğum gününde ne de başka bir zaman, doğum gününde sadece güzel bir buket bile verse acayip mutlu olurdum ama verdiği şey cidden çok basitti, küçükken hep bana her buluşmada çiçek alan, hep ilgi gösteren birini düşünürdüm ama o bunun tam tersi gibi, çok ilgi de vermiyor, mesajlara geç bakıyor, işine gelmeyen mesaja bakmıyor bile, evleneceğim adam oymuş gibi hissediyorum, diğer sevgililerimde hiç böyle hissetmemiştim ama onunla geleceğimiz olacakmış gibi hissediyorum nedense ama onun karakteri benim hayalimdekinden çok farklı, aslında ayrılmak da istemiyorum ama hep çiçek alan, ilgi gören kızlara bakıp iç çekmekten de çok sıkıldım, ailesiyle de tanıştım ve beni çok seviyorlar, ne yapmalıyım
Sevgilim beni seviyor ama ilgi ve çiçek yok, maddi durumu iyi biriyle böyle bir ilişkide ne yapmalıyım?