Çok büyük hatalarım var ve beni her yerden engelledi barışmak istiyorum daha önce de yazdım farklı numaradan istemediğini söyledi bu hediyeyi de barışalım diye değil de içimden geldiği için aldım dicem ne alabilirim cüzdan saat parfüm dışı böyle özel güzel bi şey barışmak için yani napabilirim beyler tavsiye lütfennn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eski sevgiliye , bir şey alınmaz,
hele seni istemeyen birisine hiçbir şey alınmaz.
Sonra sen üzülürsün.
Eski sevgiliye doğum günü hediyesi alınmaz.
Nedej
Tavsiye vermemiz icin bize bilgi vermen lazim mesela ole bisey olacak ki asla hayir diyemicek
Yok böyle bi şey olsa zaten ben kendim yaparim
Vardir illa sen kesfededin demek
Ne alakası var gerçekten yok öyle bisey
Ya her insanin var erkegi kadini yok bunun
Yok benim de yok ne alaka ya sacma konusuyon
Ya her neyse sen elimde malzeme yok ne yemek yapmaliyim diye soruyon malzemeden haberin yok daha bana sacma diyon bide git bul arastir yakin cevresinden ogren yap biseyler ne diyim daha goy goy mu istiyon sonucmu
Malın tekisin yazma daha hadi laftan anlamayan mal
Bak iste adam dogru yolu secmis demekki kesin ona da boyle davraniyosun kurtulmus senden haha
O sizin bir tercihiniz
Doğum günü pastası olabilir
Nelerden hoşlanır arkadaşın
Yani hiç bilmiyorum desem
Bilmiyorumdan ziyade her erkek gibi klasik şeyler spora gitmek ülke dışına çıkmak arabalar öyle özel bi şey yok
Güneş gözlüğü al yok ise
Var güneş gözlüğü de ya böyle sürekli taksın giysin kullansın istiyorum ama özel de bi şey olsun istiyorum
Tişört al
İYİKİ ÖZEL Bİ SRY OLSUN DİYORUZ
Pahalı şeyler özel olmaz
Ben beğenmesem bile bir sevgilimin verdiği atkıyı tişörtü hep giyerdim çünkü benim için özeldi düşünmüştü
Özel deigm pahalı olması değil
Örnek veriyorum senin kızgın olduğun bi eski sevgilin var ama unutmamissin da tam sadece çok sinirlisin nasıl bi incelik görmek isterdin mesaj atınca bile sinirleniyorsun öyleli yani
Ben engelliyim mesela ibandan para atıp mı doğum gününü kutlayayım yoksa pat diye bi yerde görünce mi yazınca yine sinirkencek bana yani aklıma geldin o yüzden almak istedim diyeceğimi tarzda anımsatan bi hediye olmali
Düşüncesi var ne demek istediğimi kendim anlıyorum biliyorum da ama bu şey ne olabilir ne alabilirim onu bilmiyorum
o ugrassin sen degil