Sonuçta evli değilsiniz. Hatta kızın borçlarını ödeyeni gördü bu gözler.
30 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Çokça pahalı hediyeler aldım. Koli ile hediye alırdım ben. 😅
Faturalarını da çokça ödedim! Hatta KYK ödemeyi teklif etmiştim zaten paramı o kontrol ederdi, yönlendirirdi...
Çok sevmiştim...
Sonrasını merak ettim ben.
İhanet etti vicdansız sakalıma aklar düşürdü...
Seni cok iyi anlıyorum. Bende senin kadin versyonunum. Hayatim mahfoldu
Allah'ından bulsunlar. Haram zıkkım olsun.
Yarına kalır ama yanına kalmaz.
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre
Bizi aldatan bizden değildir. Hadis-i şerif...
Saçımı süpürge etmiştim Alaaddinin sihirli lambası gibiydim bir dediğini iki etmemiştim
Yanlarına kalmıyor zaten. Ama bizim hayatimizi mahfettikten sonra Allah insan bulsalar ne yazar
Allah'ından
Sende haklısın ama olmayınca olmuyor. Mesela hiçbir beklentim yok hayalim yok yarınlarımda yok yarınlardan beklentim de bugüne bakıyorum sadece 😊bugün güzel bir şeyler olsun mesela 😊
Ahirette gözüm var umudum orada yalancilar olmaz yalandan sevmeler
Allah gönlüne gore versin
Amin inşaAllah tüm güzel insanların 😊
Insallah
kadınlık yapıyor söz dinliyorsa kendi takdir ettiğim rakama göre bende yaparım. bir şey almadan yapıyorsa maldır.
Ben malım o zaman. Ben sadece sevmitim. Bir kuruşunu dahi almamıştım. Ama anlıyorum ki ac gözlülerin ederi var.
bu iş duruma göre değişir. ben iş güçsahibi adamım kadın zor geçiniyor olsun ev tutarım ben bakarım gerekirse çalıştırmam ya da şirkette yanıma alırım kadınlığını yapıyor sonuçta sadakatle sözünü dinleyipte duruyorsa ne var bunda illa devletten şikişebilirsiniz evrağımı lazım beraber yaşamak için? şartlara göre değişir yani bu işler. ama kaşarın tekidir durumuda çok olmayan çocuğu sağıyordur o ayrı bir konu.
Herkes senin gibi dusunmuyor. Benim beraber olduğum erkegin de durumu iyiydi. Ama gel gor ki teklif bile etmedi. Ben zaten sevdigim adamin parasına goz dikmem ama insandan bi teklif ederdi. En azindan yol parasını teklif ederdi.
demek ki o sandığın kadar adam değilmiş senide pek takmıyor çakılmalık görüyormuş. ayrıca talepkar kadına bende vermem yadaversemde ospu derim içimden. gururlu kadınsa değer veririm test ettikten sonra hiç o beklemezken çeker alırım sıkıntısından.
Ben zaten istemem. Erkeğin düşünmesi gerekir.
Dogru adam degildi, sadece
yaradilisi gereği erkekti. Benden sonra 1 senede evlenil bosandi. Simdi de ben o merhaba evlenip çocuk istiyormus.
gördüğün gibi burada mesele kadının kaşarlık yapıp değerli olması değil arz talep ve karakter meselesi. sen bildiğin doğrudan yüürü iyice ölçp biçmedende ne kadına neerkeğe güvenme. doğru kişi olunca o senin durumunu zaten anlar istediklerin olur.
Erkeğin durumu müsaitse ve kızı da seçiyorsa bunu yapar zaten. Bir erkek bunu yapmıyorsa ya durumu yoktur ya da duygusal olarak sevgi hissetmiyordur
Adam hayır yapmak istemiş ve yapmış Allah kabul etsin
Var öyle m. alalr bu yüzden bu kzlaırn g. tlerii bu kadar kalkık indiremiyor kimse
:) sevişiyorsak yaparım tabi
Bu para gider amacım oksun derdidir o
Finansal köle.
Ben sahsen sevgilimden para istemeye utanırım.
Boşuna niye verelim
Aferim
Hayatta işim olmazdı
Normaldir
Normal değil ya kabul etmeyin kizlar
Borç ödemesi saçma
Neticede o da ona veriyor değil mi
Vereni demiyorum. Her sevgili olan mikismiyor
Her sevgilisi olan mikismiyor ama onun umudu ile yaşıyor
Kiz da yolunmaya hazır horoz gibi yoruyor diyorsun.
Yanı fırsat bulmuşken nasıl olsa versen hevesi geçer vermeden ne kadar yolarsam kar der
Senin sevgilin var mı
Vardi. Ben cok aptalmişim onu anladim
Bana yazarmisin
Şimdi var mı