"Ben çiçek sevmiyorum" diyen kadın gerçekten sevmiyor mudur, yoksa kötü sürprizlerden mi bıkmıştır? 🌸💔

Bir kadın "Ben çiçek sevmiyorum" diyorsa, altında yatan asıl neden nedir sizce?

Gerçekten o mis kokulu, rengârenk güzellikleri sevmiyor olabilir mi? Yoksa asıl mesele, yapılan o heyecanlı jest ve sürpriz girişimlerinin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasından bıkmış olması mı? 🙄

Ben çiçek sevmiyorum diyen kadın gerçekten sevmiyor mudur, yoksa kötü sürprizlerden mi bıkmıştır? 🌸💔

Düşünsene; sevgilin romantik bir sürpriz yapmak istiyor. Yaklaşan bir doğum günü, yıldönümü ya da sevgililer günü için gün sayıyor... İnternetten özenle seçilmiş, şahane görünen çiçek siparişi veriliyor. Geç teslim edildiği yetmiyor gibi bir de ekrandaki o büyüleyici aranjmanla uzaktan yakından alakası olmayan, boynu bükük, solgun bir şey gelmiş! 🥀 Üzer. 🥲

Başka bir senaryo da şu: Kalbinde biri var, çiçek geliyor, heyecanla notu açıyorsun ve gönderen bambaşka biri! Üzgün fon müziği yüklendi bile. 🥲

Demek ki aslında mesele çiçek değil; doğru zamanda, doğru kişiden, özenli ve doğru çiçeğin gelmemesi. 🤷‍♀️

Peki ya hem kalbindeki kişiden hem de ekranda görünenin aynısı gelseydi? 😍

İşte o zaman işler değişirdi! Artık o hayal kırıklığı yaratan kötü sürprizlere veda etme vakti geldi, Hızlı Çiçek ile gördüğünün aynısı 30 dakikada kapında! 💐

Kötü sürprizleri unut, yüzünüzü güldüren çiçekler Hızlı Çiçek’te!

Hızlı Çiçek olarak; kendi depolarımızda, kendi çiçek ustalarımızın hazırladığı taptaze çiçekleri, kendi araçlarımızla getiriyoruz. Solma, gecikme veya farklı ürün gelme derdi yok!

Bazen küçük bir çiçek, kocaman bir gülümseme demektir; sen de çiçeğini seç! 🌸🥰

👉 O zaman soruyoruz kızlar: "Ben çiçek sevmiyorum" derken aslında "Kötü sürpriz sevmiyorum" demek istiyor olabilir misiniz?

Haydi yorumlarda dürüstçe konuşalım! En sevdiğiniz "keşke gelse" dediğiniz çiçek hangisi? 👇

"Ben çiçek sevmiyorum" diyen kadın gerçekten sevmiyor mudur, yoksa kötü sürprizlerden mi bıkmıştır? 🌸💔