Fotoğraf çekineceksin, seni 77 milyon görecek, hadi dünya nüfusunun bir kısmı daha görecek çünkü adını telaffuz edemediğin oncasıyla da takipleşiyorsun, Hollanda'daki amca oğlun da görecek, hani kriz mriz ama görecek, ve sen anlık fotoğraflanma gereği öyle bir poz bırakmalısın ki cümle alem senin fiziksel güzelliğinin kusursuzluğunun izlerini okuyabilsin. Öz-değerinin ölçütü bu değil miydi?
Ama gel gör ki, sarkmış bir göbeğin, kalın basenlerin var. Ayva göbek değil kabak göbek olmuş seninkisi. Popon içine çökmüş, neredeyse yok. Sarkık memelerin işi daha da bozuyor.
Peki ne yapmalısın? İşte sana gene bir güzellik yapacağım.
Omurganı dik tut
Korkma, at başını geriye, kaldır kollarını, ger omurganı.
Kendini kas
Tüm kaslarını gerginleştir. Alnındaki damar patlayabilir, dikkat et.
Kaldır o koca poponu oturduğun yerden
Önüne doğru eğilme, esnet kolları, yüksel parmaklarında.
Seri egzersiz yap
Yoğun tempolu egzersiz anında etkisini gösterir, kasları sıkılaştırır. 3 saniyeye nasıl sıkıştıracağım dersen, o senin problemin.
Mütevazı ol
Üstten bakma. Duruş her şeydir. ;)
Korse edin
İngiliz usulü yaşa. 5 çayını atlama.
Çek çekebildiğin kadar içine!
Hamile sanmasınlar.
Çek çekebildiğin kadar içine 2!
Çek çekebildiğin kadar içine 3!
Before and After (Öncesi ve Sonrası) adı altında hızlı kilo verme yöntemleri veya fitness'ın faydaları reklamı olarak kullanılan nice fotoğrafın esası bu arkadaşlar. Modellerin, aktrislerin, aktörlerin de, fit vücutlara sahip olmalarının bir sebebi de, "karnını içine çek, dik dur" düsturuna riayet etmeleri.
Maalesef çarşıdan aldın Ayva Tatlısı, eve geldin Kabak Tatlısı.
Ama sen boşver bunları. Bunlara kafa yorma. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlamanın bir başka yolu, her şeyi de görmemekten geçiyor. Yanılsama ise şu realite, sen "hangi realite?" de ki, biraz havan olsun.
Kusura bakmayınız ama bu benceye emeğinize sağlık diyemeyeceğim ! İnanamıyorum doğrusu, tamamen Onedio sitesindeki resimlerin kullanıldığı, konu içeriği olarak birebir eşleşen, resim sıralaması bile şaşmayan bir bence ve bunu yapan bu platformda EDİTÖR Sadece aralara serpiştirilmiş bir kaç kendinize ait cümleler
Daha önce, başka içeriklerde açıklamıştık ancak yine açıklayalım. Bu içerikler bir kaynaktan dünyaya yayılan, bir anda konuşulmaya başlayan viral içerikler. Üyelerin kendi cümlelerini kullanarak çeviri / adaptasyon Benceler yazması bir kural ihlali değildir. Bencelerin Süper Bence seçilmesine de engel teşkil etmez.
Genellikle zaten resimleri kotu olan paylasmaz siler akilli bir kadin veya erkek pek ince detaya girmez ama dikkat etmeye onlarda basladi artik spor salonlari egzrrsiz cilt bakimi tras resimlerde fikir alma giyimine gosterisine onlarda artikdikkat ediyolar
bir çoğu istediği kadar karnını içine çeksin yanlarındaki sarkmayı engelleyemezler sadece göbeğini çekmiş fit durur gibi olsa da basen yağları yan yağlar göbek çekmeyle fit durmaz :D hepsinin gördüğüm kadarı spor öncesi ve sonrası gibi olmuş fotolar :)
Dış görünüş her şeydir, geç de olsa öğrendik. Nefes nasıl daha iyi içe çekilir, bunu da anlatırsan seviniriz. Eline sağlık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fotoğraflarda sahtekarlığa hayır sonra sevişirken aynı çıkmıyor fotoğraftaki ile aynı şey burgerking reklamları için de geçerli hamurgerler güzel gözüküyor ama önüne gelince hep hüsran hüsran #Benbencilkocapopolugorül
En İyi Cevaplar