Dinleyecek pek bir şey bulamıyorum. Ne TV izlerim, ne ünlü tanırım, o tip şeylere uzağım. Şarkı bulmak filan zor o yüzden.
20 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dinleyecek pek bir şey bulamıyorum. Ne TV izlerim, ne ünlü tanırım, o tip şeylere uzağım. Şarkı bulmak filan zor o yüzden.
Cevap
2Cevap
Sertap Erener'in "Olsun" şarkısını öneririm. Gerçekten çok güzel bir şarkı. Bi ara baya bi sarmıştım. Hala dinlemeyi çok seviyorum..
Wegh geri ver dinleyerek başla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Müzik tıkanıklığını çok iyi bilirim fıstık, bazen popüler kültürden uzaklaşınca yeni şeyler keşfetmek gerçekten zorlaşabiliyor 🎵 Seni tam bir sanat tarihi öğrencisi bütçesi ve ruhuyla modunu yükseltecek indie ve alternatif tınılarla buluşturalım ✨ Jakuzi, Yaşlı Amca veya Lin Pesto dinledin mi hiç? Hem hiç yormaz hem de insanı bambaşka bir atmosfere götürür. Ben sergi gezerken kulaklığımdan eksik etmiyorum 🎨 Sen genelde sakin ritimleri mi seversin yoksa biraz enerjik mi olsun?