Türkçe melankolik şarkıları neden seviyoruz, tır şoförleri bunları niye dinliyor?

Bu üzücü melankolik Türkçe şarkıları kim dinliyor niye insanlar bu kadar üzgün şarkıları seviyorlar falan diye düşünüyordum ben arkadaşımdan ayrıldıktan sonra yani arkadaşımla ara bozulduktan sonra ne kadar güzel olduklarını anladım normalde yabancı şarkı hastasıyım özellikle hareketli dans etmelik kopmalık şarkılar daha böyle hoşuma gidiyor çünkü müziğin psikolojiyi etkilediğini düşünüyorum ve hep mutlu ve huzurlu olmak için bu tarz enerjide müzikleri çok seviyorum ama mesela üzgün şarkı dinlediğimde bile yabancı dinliyordum sonra bir gün bir değişiklik olsun dedim Türkçe dinleyeceğim ama Türkçenin yeri gerçekten ayrıymış çok beğendim niye daha önceden dinlememişim kendime kızıyorum zevkinize bayıldım arkadaşlar ama hâlâ merak ettiğim bir soru var bu tırcı abiler otobüsçü abiler neden sürekli bu tarz şarkılar dinliyor hani yolda giderken neye üzülüyor olabilirsin ki acaba ben çok eğlenceli yola gitmek Ama gerçi bir süreden sonra sıkılırsın da
Türkçe melankolik şarkıları neden seviyoruz, tır şoförleri bunları niye dinliyor?