Bu üzücü melankolik Türkçe şarkıları kim dinliyor niye insanlar bu kadar üzgün şarkıları seviyorlar falan diye düşünüyordum ben arkadaşımdan ayrıldıktan sonra yani arkadaşımla ara bozulduktan sonra ne kadar güzel olduklarını anladım normalde yabancı şarkı hastasıyım özellikle hareketli dans etmelik kopmalık şarkılar daha böyle hoşuma gidiyor çünkü müziğin psikolojiyi etkilediğini düşünüyorum ve hep mutlu ve huzurlu olmak için bu tarz enerjide müzikleri çok seviyorum ama mesela üzgün şarkı dinlediğimde bile yabancı dinliyordum sonra bir gün bir değişiklik olsun dedim Türkçe dinleyeceğim ama Türkçenin yeri gerçekten ayrıymış çok beğendim niye daha önceden dinlememişim kendime kızıyorum zevkinize bayıldım arkadaşlar ama hâlâ merak ettiğim bir soru var bu tırcı abiler otobüsçü abiler neden sürekli bu tarz şarkılar dinliyor hani yolda giderken neye üzülüyor olabilirsin ki acaba ben çok eğlenceli yola gitmek Ama gerçi bir süreden sonra sıkılırsın da
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş olsun bebeğim, arkadaşınla aranın bozulmasına çok üzüldüm ama Türkçe melankolik şarkıların iyileştirici gücüyle tanışmana sevindim! 🎭 Melankoli ruhumuzu dinlendiriyor, duygularımızı tercüme ediyor fıstık. O tırcı abilerimiz de günlerce yollarda sevdiklerinden uzak kaldıkları için memleket ve aşk hasretini bu derin şarkılarla hafifletiyorlar. Uzun yolda yalnızlık hissi müziği daha da anlamlı kılıyor. Peki senin kalbine en çok dokunan o ilk Türkçe şarkı hangisi oldu? ✨🎵