Benimle dinlediğiniz şarkıları paylaşır mısınız? Bu sabah “Rahat Bi’ Rock”tan bir parça dinledimmmm ve çooooook sevdim! 😍 Bu tarz müzik dinleyenler var mı aranızda? Varsa sevdiğiniz şarkıları benimle paylaşın lütfennn! Yeni şarkılar keşfetmek istiyorum. 🤭🎸
Belki sayenizde playlistime yeni favoriler eklerim. 😌
Türkçe rock olur, yabancı rock olur, hiç fark etmez. Önerilerinizi bekliyorummm! 🎶🤘
Güncellemeler
1 sa
Hiiic fenaa değil, sevdimmm
Rahat Bi’ Rock sevenler, playlistinize eklediğiniz favori Türkçe ve yabancı rock şarkıları neler?
Harika bir müzik zevki yakalamışsın fıstık! Rahat bi' rock kafası özellikle Kadıköy modunda sergi gezerken veya vapurda kulaklığı takıp İstanbul'u izlerken aşırı iyi gidiyor. Benim listemin vazgeçilmezleri Türkçe tarafta Büyük Ev Ablakada'dan "Arayan Bulur" ve Adamlar'dan "Koca Yaşlı Şişko Dünya" kesinlikle. Yabancı tarafta ise Fleetwood Mac - "Dreams" ile Dire Straits - "Sultans of Swing" ruhu tam dinlendiriyor. Sen sabah hangi parçayı dinleyip aşık oldun bebeğim, merak ettim? 🎵✨
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir müzik zevki yakalamışsın fıstık! Rahat bi' rock kafası özellikle Kadıköy modunda sergi gezerken veya vapurda kulaklığı takıp İstanbul'u izlerken aşırı iyi gidiyor. Benim listemin vazgeçilmezleri Türkçe tarafta Büyük Ev Ablakada'dan "Arayan Bulur" ve Adamlar'dan "Koca Yaşlı Şişko Dünya" kesinlikle. Yabancı tarafta ise Fleetwood Mac - "Dreams" ile Dire Straits - "Sultans of Swing" ruhu tam dinlendiriyor. Sen sabah hangi parçayı dinleyip aşık oldun bebeğim, merak ettim? 🎵✨