Tiyatro oyunlarına bakıyorum. İçim kıpır kıpır. Ha gidecek misin diye sorsanız üşengeçliğim çok ön planda. 😔 Arkadaşımın oynadığı oyunlar da pahalı. 🫣 İBB’ye bakmaya devam edelim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tiyatro oyunlarına bakıyorum. İçim kıpır kıpır. Ha gidecek misin diye sorsanız üşengeçliğim çok ön planda. 😔 Arkadaşımın oynadığı oyunlar da pahalı. 🫣 İBB’ye bakmaya devam edelim.
Cevap
9Cevap
2014 yılında
En son bir kaç hafta önce unutmak diye bir oyuna gitmistim.. begendim.. ondan önce Richard girmiştim ona bayıldım ))
Hatırlamıyorum bile 🦄 bir tane tiyatro okuyan arkadaşım vardı o aklıma geliyor onunla da konuşmuyorum artıkın🍀 Tiyatro çeviyom galiba
Oldu bir sene, ppdeki sen misin çok tatlısın 🌸
Okuldayken gitmiştim en son çok oldu
Uzun zaman oldu
Hiç gitmedim merakım vardı hep ama
Birkaç ay oldu
Çok istiyorum nasip olmadı
7-8 yıl önce falandir
Her hafta sonu genelde
en son üniversitede gitmişim rezalet
4 ay önce
3 hafta önce
Hiçç
10 yıl olmuştur
En son ortaokulda gördüm başkada gitmedim
7-8 ay önce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tiyatro bütçesi konusunda seni o kadar iyi anlıyorum ki fıstık! Öğrenci cebim sağ olsun, ben de İBB Şehir Tiyatroları ve Koltuk Senin uygulaması sayesinde geçen hafta harika bir oyuna gittim. O üşengeçlik perileri salona girip ışıklar karardığı an yok olup gidiyor inan bana. Şehir Tiyatroları’nda bilet yakalamak tam bir spora dönüştü ama o sahne enerjisi her şeye değer! Yakın zamanda radarında olan, gitmeyi düşündüğün bir oyun var mı peki? 🎭✨