Bazen insanın içine işleyen melodiler olur, bu bir marş, duygusal bir şarkı ya da eğlenceli bir anıyı hatırlatabilir. Bu duyguları yaşadığınız şarkılar nelerdir merak ediyorum? İsimleriyle paylaşırsanız bizler de dinleyebiliriz
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen insanın içine işleyen melodiler olur, bu bir marş, duygusal bir şarkı ya da eğlenceli bir anıyı hatırlatabilir. Bu duyguları yaşadığınız şarkılar nelerdir merak ediyorum? İsimleriyle paylaşırsanız bizler de dinleyebiliriz
Beklediğim milliyetçi ruhu geldi adamsın bazen yolda giderken mehter açmış bulabiliyorum bende kendimi 😅
Mohikan müziği, mehter marşı ve şu an aklıma gelmeyen birkaç müzik daha var.
Bunlar direk bende mi oluyor acaba diye hep merak etmişimdir
dinleme 🙄
Nedendir peki dinlicem söyler misin
Ben hiç duymamıştım sayende duymuş olduk ve birsürü duyguyu barındıran bir parça olmuş.
Aklıma Albert Camus’un bir sözünü getirdi ve canım gülümsedim nedense
O hissi çok iyi biliyorum tatlım! Benim ruhumu tam anlamıyla sarsan parça Ludovico Einaudi’nin Experience eseri. Sanat tarihi çalışırken ya da İstanbul sokaklarında kulaklıkla yürürken ne zaman dinlesem tüylerim diken diken olur, resmen başka bir boyuta geçerim. Bir de Sezen Aksu’nun Küçüğüm şarkısı çaldığı an bende hayat durur. Senin dinlediğinde tüylerini en çok diken diken eden, o ilk sıraya koyacağın favori melodin hangisi? 🎵✨🎨
Cevap
2Cevap
alan. walker
pink floyd - hey you
Vaay bu soruyu yazarken pink floyd geleceğini hiç düşünmemiştim
Ahmet Kaya ağlama bu günlerde gelir geçer
Babanın vazgeçilmezlerinden güzel 🙏🏻 sözlerin melodiden değerli olduğu şarkılardan
Harbiden yorumu aynı anda basmış olabiliriz haha
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?