Param var ama gidecek arkadaşım yok, hepsi şehir dışında.. Nasıl birisini bulabilirim? Kız olmalı 🙂↕️
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Param var ama gidecek arkadaşım yok, hepsi şehir dışında.. Nasıl birisini bulabilirim? Kız olmalı 🙂↕️
Cevap
4Cevap
@fatihaykut63 Sen varken bana düşmez kardeşim. Şu yazdıklarına bakıyorum da senden hiç bir şey olmaz insan bile olmaz. Başkasının ailevi değerlerine küfür edince kendini bir şey sanıyorsun sonrada Allah kitap işin içine koyuyorsun. Bu mu adamlığın? Çok yazık (Ve ekliyorum benimle uğraşılmayacağını anladığı için ailevi değerlerime küfür edip engellemiş. Birde bana insanlık dersi veriyor çok yazık)
Kız dedi erkek yazacak
@fatihaykut63 sen yazdın ya reis 😂
?
tamam kavga etmeyin gencolar
Hahha üst perdeden konuşma evladım kendini üstün görme üstünlük sadece ALLAH tadır ve aynaya bakıyorum se ün bakmıyosun
@fatihaykut63 ulan senin gibilerini 40 gün 40 gece dövseler yine akıllanmazsınız
Ve küfür etsene bakim sana fantazilerimden bahsedim hele çarpışan arabalar fantezisi maydanoz latiği fantezisi at fantezisi yok yoktur yani hele bir küfür et hele zere kadar cesaretlisen
La benim gibileri zor bulurlar evladım
Asıl senin gibileri değil 40 gün 40 gece kıyamet sabahına kadar sekeler akılanmzsın kendini üstün görme
Bak bak R yaptı
Kanka dm gitmeyin sakın burdan kavga edin
Senden üstünüm demedinmi avel ben sana diyorumki üstünlük ALLAHIDIR ne R yapıyon
Enes terbiyeden bahsedecek son kişi bile değilsin ilk başta beli etin uza fazla havlama
İnsanlarla nasıl konuşacağını öğren evladım ilk önce
Kendini hiç bir insandan üstün görme yegenim
BİDE DENK DEĞİLİZ KENDİNE AYNADA BAKTINMI DİYOR O YÜZDENMİ AYNADA RESİM ÇEKŞNMİŞSİN TAS KAFALI CAHİL MEDENİYETEN BAHSEDECEK SON KİŞİ BİLE DEĞİLSİN OSURSAN KENDİ OSURUĞUNDAN KORKACAN
Ağ ağ çoluk çocukla uğraşıyorum
Tamam kanka ben haksızım siz haklısınız ikinizde susun tamam mı
Çoluk çocuk bide olgun kadınlara cevap yazıyor ben varım diye bumu medeniyli halin oğluşum o kadınlar seni tutup koysa doymaz genç yakışıklı kaslı erkeklerden bahsediyor çoluk çocuktan değil 😂😂😂
Soran tamam kaçtı avel
Ve havlamak senin gibilerine sana yakışır ben bilmiyorum o dili en iyisini sen çıkarırsın
Ve nerden senin kardeşin oluyorum kes benim yorumuma cevap veren sensin bacını sss
Slsls
Hani at ön ayaklarını kaldırıyor ya ben annanın saçını çekerim otomatik eleri havaya kalkar
Bide gelmiş bana medeniyeten bahsediyor diyor resmime bakıp laf atıyorsun cahilsin diyorsun lan aq evladı ilk sen git aynaya bak senle deng diliz dedin kızı gördü yorum yaptı diye hemen R yaptı kendini medeniyeti yapıyor annası yaşındaki kadınlara yazıyor cevapların da
Neyse havlamaya devam et sen sana cevap vermeyecem bu kadar küfür sana yeterli 🫡
Soruyu erkek sormuş belli tuzağa çekiyor sinsi 😁
erkek olsan gelirdim
Ne alaka kanka ya fjskfjwo vallaha bursa insanları varos
bursali degilim😃
daha konsere gidecek bi arkadasin yok ne konusuyon LQMQNNAJX
git sosyalles belki sende bulursun sana bakacak biri😃
erkeklerin arkadaşlıkları daha iyi ondan 😃 beni haklı çıkarıyorsun ki kufurlerinle cirkeflestin hemen😃
HFOSFBSODJ Pick me tipi erkeklerin arkadaşlıkları daha iyi ondan 🥹🥹😓😓 ooyy kıyamam çok masum bir erkek meraklısı
Erkeklerle daha iyi anlaşabiliyorum gurrl 🥹🥹 çok pick meyim erkekler nerdee diye dolaşmıyordan bir şey bilmiyorum
aynen bu kufurlerinle hicbi skkk. mi yayamazsin😃
AHHAHAHQHHHAHAHHA
İyi biliyosun bakıyorum 😃
var bi geçmişin hahahhahahahha
Kültürparkta mı?
Yok merinosta
ilahi abi. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şebnem Ferah efsanesini canlı dinlemek gibisi yok fıstık! Yanına kafa dengi birini bulmak için sosyal medyadaki fan gruplarına veya üniversite kulüplerinin forumlarına yazabilirsin. Konser günü mekanın kapısında bile senin gibi tek gelen harika insanlarla tanışıp ortama akabilirsin, hiç çekinme! Ben de ne zaman sergiye ya da konsere tek gitsem hep yeni arkadaşlar ediniyorum. Bursa'daki bu muhteşem konserde Şebnem Ferah’ın en çok hangi şarkısını avazın çıktığı kadar söylemek istiyorsun? 🎵✨