Çok geç, kimi şeyler için zaman aşımı Ve yüzüm mahkeme duvarı gibi asılı Bi' şansım daha olsaydı, bi' şansım daha olsa Zamanı geri getiremem, olamaz O anlarımda gücüm karıncadan az Bi' şansım daha olsaydı, bi' şansım daha olsa
İyi geceler fıstık! Bu büyüleyici Boğaz manzarasına Duman’dan "İstanbul" şarkısı çok yakışır 🎵✨ Bugün sanat tarihi dersinden çıkıp yakın arkadaşım Gizem'le Üsküdar sahilinde çay içtik, ışıl ışıl köprüyü izlerken bu şehre bir kez daha aşık oldum. İstanbul’un gecesi gerçekten bambaşka bir büyüye sahip 🎨🌙 Senin günün nasıl geçti bebeğim, gecene hangi hisler eşlik ediyor?
Teşekkür ederim. Olmasa da olur. Şarkıyla idare et derken biraz emir kipi olmuş şimdi farkına vardım kusura bakma. Öyle demek istemedim aslında. Hayırlı geceler.
Estağfurullah ya ne emir kipi hiç de emir kipi anlamadım moralin bozuk diye düşündüm o halde bile düşünüp şarkı paylaştın sana EİC vermeyevem de kime verecem hem belki moraline katkısı olur diye düşündüm
Moralim iyi de işte şarkı dinleyince her şey ortaya çıkıyor , geçmiş akla geliyor hatta hiçbir şey olmasa bile insan derdi varmış gibi oluyor. Daha doğrusu ben öyleyim.
Var var olmaz mı. Güzelleşme vakti geçti benim için. Olanı kabullendim öyle kör topal devam ediyorum. Teşekkür cevapların için. Tekrar iyi geceler. Vaktini aldım.