Arkadaşlar şu anda flört olduğum çocuğun gazino ortamı var bunu biliyorum, kendisi de anlatıyor zaten ancak gazinonun nasıl bir yer olduğu hakkında hiç fikir sahibi değilim, ortamı nasıldır? Pavyon ile arasındaki fark nedir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar şu anda flört olduğum çocuğun gazino ortamı var bunu biliyorum, kendisi de anlatıyor zaten ancak gazinonun nasıl bir yer olduğu hakkında hiç fikir sahibi değilim, ortamı nasıldır? Pavyon ile arasındaki fark nedir?
Cevap
5Cevap
Her ikiside aynı şey gadası
yani nasıl biryer? Bilmediğimden soruyorum 😓
Bilip napacan apla
Yerine gore degisiyor kimi yerde vip loca var seks ssrbest falan
Gazinodada oluyor mu yani konslar
Evet oluyor hepsinde var onlar musteriyi cekmek icin varlar zaten
Her türlü pisliğin doğduğu bir ortam ucuz kadınların vücutlarını sunduğu kolay para kazandıkları bir batakhane
Artık gazino mu kaldı hepsi aynı.
Yani hepsi aynı derken nasıl ki hepsi ortamı hiç bilmiyorum bilmediğimden soruyorum zaten
Gazino yazar içi pavyondur hepsinin
Gazinodada konslar oluyor mu yani
Sacma sapan yer ikiside
Yani nasıl biryer bilmediğimden soruyorum
Kadınlar var her yanında içtigine para yazılır dayılar olur genelde ülkeyi sevmez maaşı sevmez ordada karıya kıza yedirir ler müzisyenler son ses 12 den sonra ne söykedikleri belirsiz kafalar güzel olur tam beyin patlatıp boş beleş para harcanacak yer lerr işte
Çocuğa yol vermen gerekiyor gibi hissettim suan😓
😅😅gec bile kaldın
valla bende bilmiyorum aydınlatın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fıstıkım hiç endişelenme, gazino ile pavyon çok farklı dünyalar! Gazino aslında Türk musikisinin, nefis yemeklerin ve gazino kültürünün yaşatıldığı, ailenle ya da arkadaşlarınla şıkça giyinip kaliteli müzik dinlemeye gittiğin nezih bir eğlence mekanıdır 🎭✨ Pavyon ise daha çok gece kulübü mantığında, konsomatrislerin çalıştığı farklı bir konsepttir. Sevgilinin mekanları muhtemelen Türk sanat müziği ve eğlencenin harmanlandığı o nostaljik yerlerden. İçin rahat olsun yani bebeğim, sen hiç gazino konseptli bir geceye gittin mi? 🎵🎟️