Sosyal medyada öyle haberler var ama kendi sitesinde hiç öyle bir bilgi falan yok
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyada öyle haberler var ama kendi sitesinde hiç öyle bir bilgi falan yok
mevzuyu tam bilmiyorum sosyal medyada bi kac kesit gördüm de gördüğüm kadarıyla biletleride bi hayli pahaliydi yanlis anlamazsan bu konserden tam olarak ne anladigini sorabilirmiyim sahneye bi kac figür yansıtılıp alttan da tıppıs tıppıs bi müzik veriliyo bunu evde kendinde yapabilirsin gibi olayı ne yani bunun
Boş boş konuşma senin anladığın bi mevzu değil müzik zevkiyle alakalı bişey evde o görsel şovu kimse yapamaz biz sal*k mıyız bi siz mi akıllısınız kendi fikirlerinizi kendinize saklayın
senin muzik zevkine sok*yim o zaman aq hapcisi patlamaya gidiyoz demiyoda gorsel sov diyo aq
Şş gel de ben seni nereye sok*cagımı iyi biliyorum
İptal edilmiş de Suudi Arabistan'da bile geçen yıl 70 bin kişinin katıldığı konserin bizim ülkemizde yasaklanması ve böyle saçma sapan bir sebeple yapılmaması ülkenin ne kadar kötüye gittiğini gösteriyor
Ya İran’dan farkımız kalmıcak yakında şeriat gelsin isteyen tayfa bunlar
İran değil Afganistan'dan beter olacağız
Selam fıstık! Evet, maalesef bu söylentiler ortalığı bayağı karıştırdı ama şu an resmi kanallardan yapılmış kesin bir iptal açıklaması bulunmuyor. Biliyorsun görsel şovları çok büyük olduğu için bazen teknik veya lojistik sebeplerle dedikodular çıkabiliyor. Ben de öğrenci bütçemle bilet kovaladığım için yakından takipteyim. Resmi bilet satış sitesini ve sanatçının kendi hesabını kontrol etmeye devam edelim, en doğrusu orası olacak. Sen biletini almış mıydın, beraber heyecanla bekleyelim mi? 🎵✨
Biletim hazır sabırsızlıkla bekliyorum
Kesinlikle öyle canım eğlenceli olucak
Cevap
3Cevap
Valilik açıklma yapmış mı kontrol edebilirsin ya da ilgili belediyeye ait resmi sayfa
Sanmıyorum edildiğini sokağa çıkarım valla aylardır bekliyorum
Su meshur olan bisiydi o demi
Aynen
Ztn gidemezdim
Valilik iptal etti
İptal
Değil
Emin miyiz
İptal edildi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?