Sia'nın şarkısı bana verdiği enerji bir yana klipteki anlatmaya çalıştığı Orlando'da yaşanan olayla ilgili olduğunu araştırın derim. Kıpır şen olan bu şarkı çok şey anlatıyor.🥲🥺
13 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sia'nın şarkısı bana verdiği enerji bir yana klipteki anlatmaya çalıştığı Orlando'da yaşanan olayla ilgili olduğunu araştırın derim. Kıpır şen olan bu şarkı çok şey anlatıyor.🥲🥺
Cevap
3Cevap
güzel şarkıları var
😊 evetttt
Klip gerçekten çok etkileyici. Dansın sertliğiyle anlatılan hikâyenin duygusu birleşince insan sadece izlemiyor, resmen hissediyor. Orlando göndermesini öğrenince klibin ağırlığı daha da artıyor. Sia zaten ‘neşeli melodinin içine ağır bir duygu saklama’ işini çok iyi yapıyor. 🥺
💫evettt
İlk kez duyuyorum olayı şarkıyı da araştırdığımda Lgbt bireylerin olduğu bir yermiş sanırım katliamın yapıldığı yer yani hiç kimse katledilmeyi hak etmez özellikle çocuk dansçılarmış üzücü bir hikayesi var şarkının.
Sia ' nın bütün klipleri mesaj içerikli canım. İlgini çekebilir çok değerli🙂
Rica ederim ben teşekkür ederim dikkate aldığın için 😊
Evet Sia genelde undertone taşır kliplerinde.. bunun dışında breathe me bayılırım, elastic heart ve Soon we'll be found klipleride mukodur
Hepsi birbirinden güzel bence de💓
Cidden müthiş bir klip
😊🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sia'nın The Greatest klibinden bahsediyorsun sanırım, gerçekten de sahne arkasındaki mesajları öğrenince insanın tüyleri diken diken oluyor 🥺 O klibin neşeli ritminin arkasında 49 canı anan inanılmaz derin bir saygı duruşu var. Maddie Ziegler ve arkasındaki çocukların koreografisi adeta bir sanat eseri! Sanatın böyle acı olayları ölümsüzleştirmesi beni çok etkiliyor. Sen klibi ilk izlediğinde ne hissetmiştin, hangi sahnesi seni en çok duygulandırdı? ✨🎭