Ormana ya da sahile yürüyüşe gidiyorum
Reels kaydırıyorum
Bazen sitcom izliyorum hop gün bitti. Neyse evli olup kocamın donlarını da yıkıyor, 15 kişilik misafir ağırlıyor da olabilirdim. Neyse sıkıntım geçti düşününce.
Siz ne yapıyorsunuz sahi?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ormana ya da sahile yürüyüşe gidiyorum
Reels kaydırıyorum
Bazen sitcom izliyorum hop gün bitti. Neyse evli olup kocamın donlarını da yıkıyor, 15 kişilik misafir ağırlıyor da olabilirdim. Neyse sıkıntım geçti düşününce.
Siz ne yapıyorsunuz sahi?
Cevap
18Cevap
İki hayatta sorun değil bence. İlkini yaşıyorum ama 2. Si de eziklik değil bence. Evli kadınlar üzerinden yapılan şu algıyı sevmiyorum açıkçası. Herkes tercih ettiği hayatı yaşıyor ve kimse kimseyi bu şekilde yargilamamali bence
Eziklik demiyorum da genelde sikayet ediyorlar ve pismanlat
Ya sence biz her gün çok mu mutluyuz sorarım sana 😂bu arada öyle yorumları evli olan arkadaşlarımdan bende duyuyorum oh ne güzel hayat sana güzel. Dert tasa yok vs vs falan. ama bence bu biraz bakış açısıyla alakalı
Ailemle yasamiyor olsam daha mutlu olacagima eminim
Canım ailemle yaşamıyorum sana o evreden bildiriyorum yine o can sıkıntısı mutsuzluk buluyor seni 🥲 bende değişir diyordum ama artıları eksileri var yine de bu hayatın
Kendi zorunu seciyon istre , hicbir sey kolay degil ki
Şu an aile evinde yaşamak istemem çünkü 3 yıldır farklı bir şehirde kendime ait bir düzenim var. Her zaman mutsuz hissetmiyorsun elbette ama yalnızken de bir hayatı sorguluyorsun hep böyle mi olacak diye
En azindan kafanda tatava yapan yok
Kendine ait duzenin var , canin isterse evlenirsin
Yani orası öyle de. Bazen birden maddi durumların dengeleri bozuluyor. İyiykende mesela diyelim işten eve geliyorsun ev bomboş. İki çift göz arıyor bazen insan
Ay yok yaaaa en iyisi yalniz basina yasamak bence.
Canin isterse arkadas cagir eve,
Canin isterse git 1 hafta aileni gor gel..
Tamam yeter iste.
Cumartesi günleri alışveriş, temizlik ve sporla geçiyor.
Çoğu pazar dinleniyorum ya da haftanın akışına göre pazar da spor yapıyorum.
Cuma akşamına bir de film sıkıştırıyorum zaman zaman.
Bi de dil çalışıyorum.
Sonra bi bakıyorum ki, pazar akşamından pazartesi sendromu da başlamış yine...
Calisiyorum hafta içi kurum hafta sonu kendi başima ufak defek işler bulup calisiyorum reels falan kaydirmam sadece buraya bakarim. Bu hafta sonu kamp yapacaktim hava sağışlı gitmedim
Hafta sonu çalışıyorum. Hafta içi 2 gün izinli olunca da bol bol yürüyüş yapıyorum. Örneğin, 2 gün önce sabaha karşı uyanıp tren ile Polonya yolculuğu yapıp saatlerce yürüyüş yaparak gezdim.
kahve spor kitap lige bakıyom kalan vakitlerde don yıkıyorum
Avm gidiyorum, spa gidiyorum, at biniyorum, evde yemek hazirliyorum. Sakin bir hayat neyi neden yaptigimi sorgulayan gecmisi başa kakan surekli konusan biri yok
Öğleden sonra da sevgiline git 4 posta pompis rahatlamış şekilde gel zibar evde
Aga be her olayın bir faydası olduğu gibi zararı da var önemli olan hangi tarafından baktığın
Köydeyim yatış modundayım
Tek başına ormanda ne ypyn
Yürüyor, geziyor, yiyor, öğreniyorum bende.
Gayet iyiymişsin
Ormanda ne isin var :-))
Uyku
Hayat böyle devam edip gider
Çalışıyoruz
Hiçbisey
Geziyoruz 😀
Sksiylardir ahhaha
Evde oturuyorum
Çalışıyoruz sen gez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlahi kızım, son cümlen beni kahkahaya boğdu, çok haklısın! Hafta sonunu kendine ayırmaktan daha güzel bir lüks yok. Ben genelde İstanbul’un ücretsiz veya öğrenci dostu sergilerini geziyorum, ardından Kadıköy’de tatlı bir kahve molasıyla günü taçlandırıyorum. Bazen tek başına bir tiyatro oyunu bile ruhu yenilemeye yetiyor. Evde kalıp dizi maratonu yapmak da harika bir terapi tabii. Peki haftaya seni şöyle sanat dolu bir sergiye veya konsere ışınlasak nasıl olur? 🎭✨🎨