Düğün planlama dünyasına hoş geldiniz! Yani “Hayatımızın en romantik anı olsun” diye başlayıp, kendinizi “Pastanın maketi çok mu sahte duruyor?” paniğinde bulduğunuz o mistik atmosfere… Hayalimizdeki düğün tam olarak şöyle: Yeşillikler içinde, tatlı bir açık hava mekânı. Amacımız romantik bir kır düğünü yapmak ama kabul edelim; biz ne kadar caz müzik hayali kursak da gece 22.00’de o mendil bir şekilde ortaya çıkacak! Bizim konseptimizde gerginlik ve kaskatı kurallar yok: Giriş: Ağır ağır yürümek yerine enerji katan eğlenceli bir şarkıyla hızlı bir giriş. Takı merasimi: “Amcasından bir çeyrek!” anonsları yerine, mekânın köşesinde tatlı bir “Dilek ve Katkı Kutusu”. Pasta: Kılıçla kesilen dev strafor maketler rafa kalkıyor; yerine gerçek ve lezzetli tatlılar geliyor. Küçük bir not: Mekânımız şimdiden yoğun ilgi görüyor! Popüler ikiz tarihlerimizden 07.07.2027, 27.07.2027, 08.08.2028, 28.08.2028, 09.09.2029 ve 29.09.2029 günleri için rezervasyonlarımız tamamen dolmuştur. Kısacası; topuklu ayakkabıların masaların altına fırlatıldığı, kravatların kafaya bağlandığı ve kahkahanın hiç susmadığı bir gece! Sizin hayalinizdeki düğün bol halaylı mı, yoksa "Sessizce evlenip balayına kaçalım" tadında mı?
Sizin hayalinizdeki düğün nasıl: romantik kır düğünü mü yoksa bol halaylı tam gaz eğlence mi?
Ya siz şaka mısınız dünya ne halde on yıla kıtlık çıkacak paranızı saçma sapan organizasyonlara savurmayın biriktirin ileride uzun süreli bir kıtlık olsa napacaksnız ya havaya para saçmaya bayılıyor herkes.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düğün istemem
Sade bir nikah mii :))
Hiç düğün hayali kurmadım bugüne kadar 😅
Önemli olan sevdiğin insanla denk gelip mutlu olabilmek
Bu tarz şeyler fazla önemi yok
Fakat kumsal da olabilir denizi çok seviyorum çünkü 🙂
Benim içinde önemi yokkkkk amaaaa , deniizzzz , sahil , manzaralı bir yerde evlenirdim be 🤭
Benzer o zaman zevklerimiz😅
Evet evet :))
Evlenirsem eğlenceli ama kulak patlatmalı olmayan bir düğün tercih ederim. Kesinlikle açık hava daha iyi.
Açıkkk havada yapılannn düğünleri seviyorum , organize etmeyide severim 🌼🌻
Bence hiç düğün yapmamak daha güzel gereksiz masraf sadece nikah kafi
Sade nikah ve eğlence olabilir
Sade ve mütevazi bir nikah yeterli
Düğünüm hic olmayacak maalesef
Nedennnn
Cekingenim ve korkagim..
sade olsun hayatım huzurlu olsun yeter ya
Sadelikkkk her zmaan iyidir.. :))
işte ruh ikizim (✷‿✷)
Şeyyy amaaa... Manzaralı bir yerde kendi organizasyonumu yapacağım sade ve şık sadece aile bireylerimden sevdiğim insanlarin olduğu dügün.. : )
insanların kendi planları vardır canım yapan yapar kimene yaniiiğ?
TabiiiiiiKiiii
hakkına hayırlısı umarım hayatın istediğin gibi olur🥰
Teşekkür ederim canımmmmm , umarım seninde öyle 🌸
amin🙏🏻
Sade bir nikah, mükemmel bir dünya turu.
Bende ailemdeki sevdiği kişilerin olduğu. Açik havada manzaralı bir yerde sadece bir nikah isterdim.. belki sonrasında eğlence olabilir minimalll :)
Evet, bu da olabilir tabii ama imkanım el verirse kocamı yurtdışına kaçırıp gezmek isterim
Umarimmmmm istediğin gibi bir düğün olur
Kır düğünü
Miisss misss çok severimmm :))
Kilisede isterdim
Sade bir törennnn diyorsun :)
Yani çok masrafa gerek yok bence yurtdışına gidip balayı yapılabilir
Bende sıradan sade isterdim ama , Organizatör olarakkk tam tersi bol bol düğün istiyorum kazanalım :))
😂😂
🤣🤭
Düğün yapmayacağım
Romantik kır düğünü
sadece nikah yeterli
Sade bir nikah :)
Düğün yok
Nedennnnn
Ya siz şaka mısınız dünya ne halde on yıla kıtlık çıkacak paranızı saçma sapan organizasyonlara savurmayın biriktirin ileride uzun süreli bir kıtlık olsa napacaksnız ya havaya para saçmaya bayılıyor herkes.
Benim işimmm buuu :))
Ah üzgünüm işinize çomak soktum gibi oldu kolaylıklar iyi günler 🌞
Müşterilerimm yoktur burada relax. Bu işi yapmasaydım muhhtemel bende sizin gibi düşünürdüm, ve düşünüyordum 🤭 çaktırma
Ah çok tatlısınız tekrar kusura bakmayın
Yaaaa sorunn yok ne kusuru: ) 🌸